MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Ay kız sorma ya ben Yıldırım'a dedim zaten Sor bu kadar erken kullanılmaz diye ona Yeşil Su ve Benim Gibi Olmayacak şarkılarını önerdim bu hafta için ama beni dinlemedi neyse umarım Serdar'ı üst sıralarda görürüz bu hafta.

Burcu da erken harcamış evet HachiKo zamanında Ebru Gündeş'le erkenden elenmişti aynı şeyi yaşamak istemediği için böyle yaptı sanırım.

Senin de şarkını bekliyoruz bakalım.

kusura bakma ama bu hafta benden fazla bişey bekleme
Sağlık olsun napalım çok kötü vermezsin inşallah.

ben 2 elemede olsa hafif geçirmeyi ilk haftalar düşünüyordum senin bu haftakı şarkın strateji açısından mantıklı hem şarkı iyi hemde o iddalı parçalarından almamıs oldun ama öyle tercihler görüyorumki çeyrek finallik parçalar çıkıyor şuana kadar gördüğüm bunlar 2.haftadan çeyrek finallik parçalar havalarda uçusuyor

bu haftayı strateji parçalarıyla geçirirsek eğer çok büyük bir adım atmış olucaz fırsatı kazasız iyi değerlendirmeliyiz tabi tecrübemiz daha çok diğerlerine göre bunu değerlendirmeliyiz

O ne? Telefondan göremiyorum.

@beyazsoy sen Sezenciydin bu haftaki şarkımı nasıl buldun? (Sezen Aksu - Farkındayım) Gerçi ilk hafta düşük verdin ama Sezen'i sevdiğini biliyorum.

Bu ne ya habire yanlış link atıyorum

Sezen-Seni Kimler Aldı diyecektim