MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

yine güzel seçim bence @Bully 😉😉😉

ayy bizim eski şarkıcılarımızın yeni sahipleri 2.haftadan uçmuşlar @*YıldırıM* @HachiKo 2.haftadan 20 periyotlu haftada sor ve ay şahit kullanılırmı ayol 😱😱😱

ikiside 15.haftadan önce kullanılmaz hadi yıldırım serdarla şansını umutlu görmeyip iyi şarkıları verip gidebildiğim yere kadar diyebilir ama hachiko sen bunu diyemezsin burcunun all stardada en az çeyrek final şansı var ay şahit 3.sezonda büyük ilgi görmüştü 2.olmuştuk galiba yanılmıyorsam çeyrek finale yakın haftalarda kullanılmalı hafta çeyrek finale bile 3.sezonkı ilgiye göre söylüyorum olabilir 🙂🙂🙂

@Bully bunlar şarkıcılarımızın nefesini kesecek böyle giderse ayoll 10.haftaya kadar sonra soluksuz kalıcak burcuyla serdar :F:F:F
Ay kız sorma ya ben Yıldırım'a dedim zaten Sor bu kadar erken kullanılmaz diye ona Yeşil Su ve Benim Gibi Olmayacak şarkılarını önerdim bu hafta için ama beni dinlemedi neyse umarım Serdar'ı üst sıralarda görürüz bu hafta. :F

Burcu da erken harcamış evet HachiKo zamanında Ebru Gündeş'le erkenden elenmişti aynı şeyi yaşamak istemediği için böyle yaptı sanırım. :D

Senin de şarkını bekliyoruz bakalım. :A

kusura bakma ama bu hafta benden fazla bişey bekleme :(
Sağlık olsun napalım çok kötü vermezsin inşallah. :A

Ay kız sorma ya ben Yıldırım'a dedim zaten Sor bu kadar erken kullanılmaz diye ona Yeşil Su ve Benim Gibi Olmayacak şarkılarını önerdim bu hafta için ama beni dinlemedi neyse umarım Serdar'ı üst sıralarda görürüz bu hafta. :F

Burcu da erken harcamış evet HachiKo zamanında Ebru Gündeş'le erkenden elenmişti aynı şeyi yaşamak istemediği için böyle yaptı sanırım. :D

Senin de şarkını bekliyoruz bakalım. :A

Sağlık olsun napalım çok kötü vermezsin inşallah. :A
ben 2 elemede olsa hafif geçirmeyi ilk haftalar düşünüyordum senin bu haftakı şarkın strateji açısından mantıklı hem şarkı iyi hemde o iddalı parçalarından almamıs oldun ama öyle tercihler görüyorumki çeyrek finallik parçalar çıkıyor şuana kadar gördüğüm bunlar 2.haftadan çeyrek finallik parçalar havalarda uçusuyor :F:F:F

bu haftayı strateji parçalarıyla geçirirsek eğer çok büyük bir adım atmış olucaz fırsatı kazasız iyi değerlendirmeliyiz tabi tecrübemiz daha çok diğerlerine göre bunu değerlendirmeliyiz
:A:A:A