MusicSurvivor All Star | 17.Hafta

ben yarışmıyorum şimdilik ?
bu hafta jüri olarak bekliyoruz seni
rihannaya 1 puan ver sılaya iki puan ver @sokak sanati ile @denizz19 sevinçten halay çeksin
katy perry e 6 puan ver elenmesin güzel gözlü kız, yazık kıza zaten kaç haftadır direkten dönüyor
gerçi @Harunnn60 a iyilik yapmakta gereksiz gagalara gelesice

primcan oylarını özel mesajla @güneşinşeysine gönderirsin artık
)

@GunesinOglu aklında bulunsun @primavera oy kullanacakmış onu jüri kadrosuna almayı unutma

ayrıca sana işin uzmanı jüri buluyorum bu iyiliğimi unutma güneştutulması,
finalde 25 puan vermem gerekiyor yarışmacılara aklında bulunsun
)

Bu aksam kullanırım o zaman.
unutda eksi onla başla bakalım seni kim kurtarıyor

gözlerim yaşardı destere.
Sen beni düşünür müydün?

Muhteşemmiş gerçekten kardeş.

Duyuru : Yarın sonuçlar 18.00'de açıklanmayacak,daha geç saatlerde açıklanacak(Evde olmayacağımdan dolayı)

Keşke işim falan olmuş olsaydı da kullanmasaydım

Ritimden yakala bu hafta bizi.

Primavera benden bir kere.
2 Francisco fotosuna yola geliyor zaten.

Ritimden yakala bu hafta bizi.

Primavera benden bir kere.
2 Francisco fotosuna yola geliyor zaten.
bu mesajla tüm şimşekleri üstüne çektin şimdi ne demek yani @primavera yı kandırmak kolaymı diyorsun ?
) primcanın kendi fikri yokmu demek istiyorsun ? kıza çirkinmi demek istiyorsun ne diyorsun açıkla hemen yoksa çok büyük vebal atında kalırsın
))

Duyuru : Yarın sonuçlar 18.00'de açıklanmayacak,daha geç saatlerde açıklanacak(Evde olmayacağımdan dolayı)
anladık zaten bizde 3 gün içinde nasıl olduda açıklıyor diye şok olmuştuk
sen yine haftayı tamamlarsın

Primada her kız gibi yani neler çıkartmışsın yine.

Parlaga karşı koymuyor diyorum. Suçlu gibi hissettirme kızı.
yani evde kalmış erkek peşinde koşturan kezbanmı demek istiyorsun kıza
))))

ben konuyu terkedeyim seninle kavgaya tutuşturacaktık arada ben kaynamayayım şimdi nolur nolmaz kızların sağı solu belli olmaz
)

Prima bu dediklerini okumadım bence sil yoksa sana dünyayı dar eder bana bir şey olmaz çünkü benim dediklerimden bu çıkmıyor.

Prima bu dediklerini okumadım bence sil yoksa sana dünyayı dar eder bana bir şey olmaz çünkü benim dediklerimden bu çıkmıyor.
çıkıyor çıkıyor
ben bayağı kurcaladım mesajını, asıl söylemek istediğin nedir diye, bunlar çıktı ortaya
)