MusicSurvivor All Star | 17.Hafta Sonuçları

musicsurvivor forumun en çok gırgır şamata ve espri kaldırmaya müsait alanı olmalıydı? ama demekki öyle değilmiş ? geç anladıkta neyse artık size kolay gelsin

Bu arada Cengiz şikayet etmedi. başkaları rahatsız olmuş.
Programı yöneten ve yarışanlar ile sorunun yok yani. Başkaları.
Takma bence.

Helga icin o cezaya raziyim ben
(gerci cezayi sen aldin ama
)
O degilde bende Ünlü konusu acmayi planliyordum Helga'ya ceza geldiyse elimizi ayagimizi cekelim bu konulardan ?

belki ünlü konusu olunca ses çıkarmıyorlardır sen yinede bir dene bence

Bu arada Cengiz şikayet etmedi. başkaları rahatsız olmuş.
Programı yöneten ve yarışanlar ile sorunun yok yani. Başkaları.
Takma bence.
ben hiçbir zaman ceza veya uyarılarda şikayet edenden rahatsız olmam şikayeti ciddiye alıpta uyarı verenlerden rahatsız olurum
şikayet edecek mutlaka birileri çıkacaktır ama her şikayeti de ciddiye almamak lazım
)

senin popona hala tekmeyi basmadıklarına dua et @Çiğdem- le birlikte forumun ahlaki seviyesini yerle bir ettiniz.ss gidin başka bir yerde sevişin (sevişmek eski türkçedeki anlamıyla iyi anlaşmak
)

ay neyse böyle bir ceza nedeni de ilk kez gördüm

Uyarı sebebi: Mesajdan rahatsız olan üyeler var.

Geçmiş olsun destere.

demekki forum kurallarıyla ilgili bir aykırılık yok, uyaralımda nasıl uyaralım bir mantığını bulalım demişlerdir ne yazıkki bulamamışlardır
şimdi forum yönetimi kanuna aykırı hareket ettiği için, forumun anayasa mahkemesine başvursam uyarıyı yapanları görevden alırlar? sonra başbakan veya cumhuradmin tekrar onları göreve atar sonra anayasa mahkemesine paralel yapı sızmış derler ,orayada kendi adamlarını atarlar? bu durumda uyarıya itiraz etmenin anlamı yok
) en iyisimi bir fok yapmamak
)

pompy e söyle bir gönderme yapsın senaryosunda en iyisi