Ne alınganlığı ya bak alınıyom ha artık.Baktım zaten tam vermişsin.
Dedim alıngansın diye
Ne alınganlığı ya bak alınıyom ha artık.Baktım zaten tam vermişsin.
Dedim alıngansın diye
Ne alınganlığı ya bak alınıyom ha artık.
tamam başlayayım
eveeet @legolas9900 bu haftaki şarkımız helganın meşhur şarkısı, penceresi camcama muallimsenden yüksek puanlar bekliyoruz
şarkı alttadır
yalnız mualim cillop gibiAlındım dedin orada ama.
Diğer yarisanlara hiç şans bırakmamışsın.
tamam başlayayım
eveeet @legolas9900 bu haftaki şarkımız helganın meşhur şarkısı, penceresi camcama muallimsenden yüksek puanlar bekliyoruz
şarkı alttadır
cengiz kimbilir neresini açacak ?)
helga lovekaty şarkı söylüyormuydu sanki görmüş gibiyim bir yerlerdeonu destekliyorum .
bu resimle @legolas9900 ıda musicsurvivorda jüri olarak kazanırız
sen rihanna severlerin tepkisini ölçmek için sanırım bu şarkıları koydunSon 2 hafta kullanacağım şarkıları paylaşayımda @legolas9900 @sürgünüm 'ü bştan çıkartayım.
Yarı final şarkım.@destere
Finalde de belki bu olur.
oyş moyşta sonuç neOyyyysssssssssHelga´ya benden 5 üzerinden 10 puan
sen rihanna severlerin tepkisini ölçmek için sanırım bu şarkıları koyduniki şarkıdanda hayır yok hele finalde dediğin şarkı şarkıdan çok defile
oyş moyşta sonuç neseni jüri olarak bekliyoruz bu hafta
bence sıla diskalifiye eidlmeli son olaydan sonraSende ne yanar dönersin. İçin eridi hala kusur bulmaya çalış zaten.ss
ben kaliteden anlarım kesinlikle bu ikiside güzel değil ama mesela bu hafta koyacağın şarkıyla ilgili olumsuz tek şey söylemedim demekki neymiş kalite nerde ben ordaSende ne yanar dönersin. İçin eridi hala kusur bulmaya çalış zaten.ss
sılanın göze hitap eden şarkısı kalmamış zaten elenir bu haftabence sıla diskalifiye eidlmeli son olaydan sonraama cücük diskalifiye etmez reyting uğruna.ss
Yine mi Ahmet Kaya'sız bir hafta?Şimdi geldim bu demek oluyor ki konu açılacak
sıalyı diskalifiye etmedin mi hala 😱 o olaydan sonra 😱Şimdi geldim bu demek oluyor ki konu açılacak
sen rihanna severlerin tepkisini ölçmek için sanırım bu şarkıları koyduniki şarkıdanda hayır yok hele finalde dediğin şarkı şarkıdan çok defile
oyş moyşta sonuç neseni jüri olarak bekliyoruz bu hafta
Cok vaktimi almayacak ise yaparim sorun yok bide zaman kisitlamasi varmi ?
vaktini almaz ya şarkılara puan vereceksin en fazla bir 5 dakikanı alırCok vaktimi almayacak ise yaparim sorun yok bide zaman kisitlamasi varmi ?
artık yarışmada beni @legolas9900 temsil ediyor bundan sonraYabancı şarkılar ile aran iyi mi.
Neyse çok basit. Bu haftadan itibaren 5 şarkı var. 5 şarkıyı dinleyip sıralı bir şekilde @GunesinOglu 'na yolluyorun. Ben oylama başlayınca haber ederim anlatırım.Şuan bir şey yapılmıyor. Sadece şarkıları belirliyoruz.
vaktini almaz ya şarkılara puan vereceksin en fazla bir 5 dakikanı alırsüre üç beş gün sanırım ,hangi şarkıcıya kaç puan verdiğini @GunesinOglu na özel mesajla gönderiyorsun o kadar ..
bu arada burda yazdığım mesajdan uyarı almışımhiç beklemediğim yerden uyarı gelmiş? demekki helgayı gören bizim forumdaki kızlar, kıskançlık ve çekememezlikten mesajı şikayet etmiş yönetime)
artık yarışmada beni @legolas9900 temsil ediyor bundan sonra)
musicsurvivor forumun en çok gırgır şamata ve espri kaldırmaya müsait alanı olmalıydı? ama demekki öyle değilmiş ? geç anladıkta neyse artık size kolay gelsinÇok açık etmeden mesaj yaz artık.Spoiler'da olsa o kadar açığa gerek yok. Birde kullandığın terim sıkıntılı. Cengiz neresini açacakmış ne yaa.
@legolas9900 bizden zaten sıkıntı yok.
vaktini almaz ya şarkılara puan vereceksin en fazla bir 5 dakikanı alırsüre üç beş gün sanırım ,hangi şarkıcıya kaç puan verdiğini @GunesinOglu na özel mesajla gönderiyorsun o kadar ..
bu arada burda yazdığım mesajdan uyarı almışımhiç beklemediğim yerden uyarı gelmiş? demekki helgayı gören bizim forumdaki kızlar, kıskançlık ve çekememezlikten mesajı şikayet etmiş yönetime)
artık yarışmada beni @legolas9900 temsil ediyor bundan sonra)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?