O zaman 7 dakika sonra sizlerle
O zaman 7 dakika sonra sizlerle
Şarkım dinleyenlerin öyle içine işlemiştir ki duygularını kelimelere nasıl dökeceklerini bilememişlerdir.
@destere yorumunu bekliyorum şarkıma.
Bakim ama değerlendirmemi sonra yaparım.
benim dünüm le bugünüm birbirini tutmaz hem jürinin sağı solu belli olmaz son dakikaya kadar bekleyeceksin pipiyi görmeden oğlum oldu demeyeceksin ;2 hafta öncesiydi.Çok değişim olmamalıydi.
Özelden attım yaa.Bol bol dont Stop the Music diyor.
Sen sevdin mi onu söyle bana.
benim dünüm le bugünüm birbirini tutmaz hem jürinin sağı solu belli olmaz son dakikaya kadar bekleyeceksin pipiyi görmeden oğlum oldu demeyeceksin ;
neyi ayırttın şimdiki yarışmada başarılı olan şarkıcılarlamı yarışacaksın ?5.sezon için iki isim ayırtım 15 haftaya ka sürerse biri daha uzun sürerse öteki olacakhepsi benim olacak@denizz19 @destere @GunesinOglu @sokak sanati @Çiğdem- @Bully
ona çiğdem-almila-yiğitt koalisyonu düşük verirneyi ayırttın şimdiki yarışmada başarılı olan şarkıcılarlamı yarışacaksın ?
selena gomez aklında bulunsun
onları jüri yapmayız kaliteden anlamıyorlarona çiğdem-almila-yiğitt koalisyonu düşük verir
@GunesinOglu şeysi sensin galibaonları jüri yapmayız kaliteden anlamıyorlarbundan sonra parlak oğlan sevenleri jüri olarak almıyormuş @güneşin şeysi)
neyi ayırttın şimdiki yarışmada başarılı olan şarkıcılarlamı yarışacaksın ?
selena gomez aklında bulunsun
onun gibi değerli bir varlığı kim eledi ya ? eleyenlerin bamyası kopsunCanım ben ogluyumGomez 2.sezonda yarıştı ama seçebilirsin herhalde 1.hafta elenenleri kabul edces
onun gibi değerli bir varlığı kim eledi ya ? eleyenlerin bamyası kopsun)
o zamanlar jüri çok kalitesizmiş neyseki yeni jürilerimiz çok kaliteli ve aklıbaşında insanlar selenayı finale taşıyacaklardır
@GunesinOglu şeysi sensin galibaneyse biriyle son 6 hataya kalırsam @sokak sanati nı doğrar geçer ama öncesi problem
Sen de Çiğdem'in erkek versiyonusun resmen ikiniz de hemcimslerinizden pek hazzetmiyorsunuz.erkek şarkıcılarda duygusal havayla söylenmiş şarkılar benim gibi değerli vede kaliteli ve de zeki çevik aynı zamanda atılgan bir jüri üzerinde pek etkili olmuyoraynı bu şarkıyı bir kadından dinlesem daha çok etkilenirdim
tüm şarkıları izleyelim birde recep abi gelsin bakalım recep abide belki klipde bir sürpriz olurda şarkıdaki duygusallığı geçen haftaki esmer kız eşliğinde izleme imkanı bulabilirsem durumlar değişebilir) şimdilik batı yakasında hava kapalı yağmır yağıyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?