MusicSurvivor All Star | 15.Hafta

Şarkım dinleyenlerin öyle içine işlemiştir ki duygularını kelimelere nasıl dökeceklerini bilememişlerdir.

@destere yorumunu bekliyorum şarkıma.

erkek şarkıcılarda duygusal havayla söylenmiş şarkılar benim gibi değerli vede kaliteli ve de zeki çevik aynı zamanda atılgan bir jüri üzerinde pek etkili olmuyor
aynı bu şarkıyı bir kadından dinlesem daha çok etkilenirdim

tüm şarkıları izleyelim birde recep abi gelsin bakalım recep abide belki klipde bir sürpriz olurda şarkıdaki duygusallığı geçen haftaki esmer kız eşliğinde izleme imkanı bulabilirsem durumlar değişebilir
) şimdilik batı yakasında hava kapalı yağmır yağıyır

2 hafta öncesiydi.
Çok değişim olmamalıydi.

Özelden attım yaa.
Bol bol dont Stop the Music diyor.

Sen sevdin mi onu söyle bana.
benim dünüm le bugünüm birbirini tutmaz hem jürinin sağı solu belli olmaz son dakikaya kadar bekleyeceksin pipiyi görmeden oğlum oldu demeyeceksin ;

neyi ayırttın şimdiki yarışmada başarılı olan şarkıcılarlamı yarışacaksın ?

selena gomez aklında bulunsun

Canım ben ogluyum
Gomez 2.sezonda yarıştı ama seçebilirsin herhalde 1.hafta elenenleri kabul edces

Canım ben ogluyum
Gomez 2.sezonda yarıştı ama seçebilirsin herhalde 1.hafta elenenleri kabul edces
onun gibi değerli bir varlığı kim eledi ya ? eleyenlerin bamyası kopsun
)
o zamanlar jüri çok kalitesizmiş neyseki yeni jürilerimiz çok kaliteli ve aklıbaşında insanlar selenayı finale taşıyacaklardır

3.hafta elendiyse kabul olmaz.1 ya da 2 de elenmiş olsun

Sen de Çiğdem'in erkek versiyonusun resmen ikiniz de hemcimslerinizden pek hazzetmiyorsunuz.
)

Bu şarkıyı Yalın'dan daha iyi söyleyecek birinin olduğunu sanmıyorum. Öyle güzel sözler yazmış ki büyük bir aşk acısı çektiğini düşünüyor insan. Çok damardan okumuş şarkıyı.