MusicSurvivor All Star | 15.Hafta

Şarkım dinleyenlerin öyle içine işlemiştir ki duygularını kelimelere nasıl dökeceklerini bilememişlerdir. :A

@destere yorumunu bekliyorum şarkıma. :D

erkek şarkıcılarda duygusal havayla söylenmiş şarkılar benim gibi değerli vede kaliteli ve de zeki çevik aynı zamanda atılgan bir jüri üzerinde pek etkili olmuyor:) aynı bu şarkıyı bir kadından dinlesem daha çok etkilenirdim:)

tüm şarkıları izleyelim birde recep abi gelsin bakalım recep abide belki klipde bir sürpriz olurda şarkıdaki duygusallığı geçen haftaki esmer kız eşliğinde izleme imkanı bulabilirsem durumlar değişebilir :)) şimdilik batı yakasında hava kapalı yağmır yağıyır :)

2 hafta öncesiydi.:F Çok değişim olmamalıydi.:(

Özelden attım yaa.:F Bol bol dont Stop the Music diyor.:Z

Sen sevdin mi onu söyle bana.:F
benim dünüm le bugünüm birbirini tutmaz hem jürinin sağı solu belli olmaz son dakikaya kadar bekleyeceksin pipiyi görmeden oğlum oldu demeyeceksin ;:)

Canım ben ogluyum :A Gomez 2.sezonda yarıştı ama seçebilirsin herhalde 1.hafta elenenleri kabul edces :A
onun gibi değerli bir varlığı kim eledi ya ? eleyenlerin bamyası kopsun :))
o zamanlar jüri çok kalitesizmiş neyseki yeni jürilerimiz çok kaliteli ve aklıbaşında insanlar selenayı finale taşıyacaklardır :)

onun gibi değerli bir varlığı kim eledi ya ? eleyenlerin bamyası kopsun :))
o zamanlar jüri çok kalitesizmiş neyseki yeni jürilerimiz çok kaliteli ve aklıbaşında insanlar selenayı finale taşıyacaklardır :)

3.hafta elendiyse kabul olmaz.1 ya da 2 de elenmiş olsun :A

erkek şarkıcılarda duygusal havayla söylenmiş şarkılar benim gibi değerli vede kaliteli ve de zeki çevik aynı zamanda atılgan bir jüri üzerinde pek etkili olmuyor:) aynı bu şarkıyı bir kadından dinlesem daha çok etkilenirdim:)

tüm şarkıları izleyelim birde recep abi gelsin bakalım recep abide belki klipde bir sürpriz olurda şarkıdaki duygusallığı geçen haftaki esmer kız eşliğinde izleme imkanı bulabilirsem durumlar değişebilir :)) şimdilik batı yakasında hava kapalı yağmır yağıyır :)
Sen de Çiğdem'in erkek versiyonusun resmen ikiniz de hemcimslerinizden pek hazzetmiyorsunuz. :))

Bu şarkıyı Yalın'dan daha iyi söyleyecek birinin olduğunu sanmıyorum. Öyle güzel sözler yazmış ki büyük bir aşk acısı çektiğini düşünüyor insan. Çok damardan okumuş şarkıyı. :)