En sevdiğim şarkılarından benden iyi alırsın.
Kaç haftadır bekliyordun sonunda efsane ole buluştun
En sevdiğim şarkılarından benden iyi alırsın.
Sıla'ya da laf sokmadan duramıyor yılanRitim çok iyi niye böyle dedin ki.Şarkı çokta popi. Neyse sen Yarın ve Sıla'yada çok bayılmıyorsun o sebeple zirveyi engellemezsin.1 verme ama.
Geçen haftayı da beğenmedin 1. Oldum bu hafta kesin zirve benim.Love the way you lie için bir şeyler yap.
dinledim berbat ? kızın bindiği arabanın rengi kötü dansedenler birbirine karışmışDinle bakalım. Bence çok hoşuna gidecek.
@ABAY_06 reis sende üstte ki mesaja bak istersen.Unuttum etiket yapmayı.
Where Have Your been We Found Love aşkına biraz daha arttır.Yarın kösem var hem kösem kardeşliğimiz de var oradanda arttır 5+ olsun.
@sokak sanati benden ilk tam puanini alacak gibisin bu hafta ama tabi kesin konusmak icin sılanin sarkısini görmek lazim
@sokak sanati benden ilk tam puanini alacak gibisin bu hafta ama tabi kesin konusmak icin sılanin sarkısini görmek lazim
Sıla'ya da laf sokmadan duramıyor yılanRitim çok iyi niye böyle dedin ki.Şarkı çokta popi. Neyse sen Yarın ve Sıla'yada çok bayılmıyorsun o sebeple zirveyi engellemezsin.1 verme ama.
Geçen haftayı da beğenmedin 1. Oldum bu hafta kesin zirve benim.Love the way you lie için bir şeyler yap.
dinledim berbat ? kızın bindiği arabanın rengi kötü dansedenler birbirine karışmış
rihannanın yüzü profilden çekilmemiş kamera açısı yanlış , kameraman dişi değil , dansettikleri salon çok loş müziği net göremiyoruz ?
altta havalandırma çalışmıyor onun için yeterli görsel şölen yok ?
bir sürü eksik var sen bu kliple tam puanı geç ortalama puanı bile rüyanda görürsün
Sıla'ya da laf sokmadan duramıyor yılan
Katy'e tam verecem demeseydin belki alırdın tam puanımı.
Geçen sefer paylaştığımda sonunda kulağımızın pasını silecek bir şarkı ile geldin demiştin.)
Sensiz olmuyor cidden.Bu hafta muhteşem bir parça seçtim sırf senin için.
Ayy yeter bir kere de Katy alsın
Katy'e tam verecem demeseydin belki alırdın tam puanımı.Tarkan da efso geliyor bilemiyorum bakacaz artık.Sıla da iyi gelirse napacam bilmiyorum.
@sokak sanati sana da iyi veriyorumsarkıyı görelim ona göre bakıcaz kimi önde tutacagımi ama sen alirsin gibi bu hafta
Şike nin resmi kanıtı işte bu @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?