MusicSurvivor All Star | 15.Hafta

@sokak sanati benden ilk tam puanini alacak gibisin bu hafta ama tabi kesin konusmak icin sılanin sarkısini görmek lazim :D

Ritim çok iyi niye böyle dedin ki.:( Şarkı çokta popi. Neyse sen Yarın ve Sıla'yada çok bayılmıyorsun o sebeple zirveyi engellemezsin.:Z 1 verme ama.:bhr:

Geçen haftayı da beğenmedin 1. Oldum bu hafta kesin zirve benim.:A Love the way you lie için bir şeyler yap.:Z
Sıla'ya da laf sokmadan duramıyor yılan :D

Dinle bakalım. Bence çok hoşuna gidecek.:Z

@ABAY_06 reis sende üstte ki mesaja bak istersen.:bhr: Unuttum etiket yapmayı.:(

Where Have Your been We Found Love aşkına biraz daha arttır.:Z Yarın kösem var hem kösem kardeşliğimiz de var oradanda arttır 5+ olsun.:Z
dinledim berbat ? kızın bindiği arabanın rengi kötü dansedenler birbirine karışmış
rihannanın yüzü profilden çekilmemiş kamera açısı yanlış , kameraman dişi değil , dansettikleri salon çok loş müziği net göremiyoruz ?
altta havalandırma çalışmıyor onun için yeterli görsel şölen yok ?

bir sürü eksik var sen bu kliple tam puanı geç ortalama puanı bile rüyanda görürsün :)

Ritim çok iyi niye böyle dedin ki.:( Şarkı çokta popi. Neyse sen Yarın ve Sıla'yada çok bayılmıyorsun o sebeple zirveyi engellemezsin.:Z 1 verme ama.:bhr:

Geçen haftayı da beğenmedin 1. Oldum bu hafta kesin zirve benim.:A Love the way you lie için bir şeyler yap.:Z

dinledim berbat ? kızın bindiği arabanın rengi kötü dansedenler birbirine karışmış
rihannanın yüzü profilden çekilmemiş kamera açısı yanlış , kameraman dişi değil , dansettikleri salon çok loş müziği net göremiyoruz ?
altta havalandırma çalışmıyor onun için yeterli görsel şölen yok ?

bir sürü eksik var sen bu kliple tam puanı geç ortalama puanı bile rüyanda görürsün :)

Geçen sefer paylaştığımda sonunda kulağımızın pasını silecek bir şarkı ile geldin demiştin.:))

Sensiz olmuyor cidden.:bhr: Bu hafta muhteşem bir parça seçtim sırf senin için.:Z

Ayy yeter bir kere de Katy alsın :A

Katy daha paylaşmadı.:F Paylaşsın onuda severler bu hafta.:X

Sendende muhteşem bir puan bekliyorum.:Z

@destere nin berbat demesi iyi bir şey :X Neyse mükko gelmişsin iyi veririm inşallah :X

İnş. Canım.:Z

Katy'e tam verecem demeseydin belki alırdın tam puanımı. :A Tarkan da efso geliyor bilemiyorum bakacaz artık. :Z Sıla da iyi gelirse napacam bilmiyorum. :A

Katy son kozu ile geliyor yoksa sana verirdim.:bhr: Hem benim sana verecek daha çok tam puanlarım var sende bu hafta önde tut beni.:Z

@sokak sanati sana da iyi veriyorum :D sarkıyı görelim ona göre bakıcaz kimi önde tutacagımi ama sen alirsin gibi bu hafta :F