Damien Duff
Favori Üye
Arka sokakları perşembe günü kanal d de seyredersin artık vadi saat 23 e yolcuSüreniz doldu Melek hanım.
Arka sokakları perşembe günü kanal d de seyredersin artık vadi saat 23 e yolcuSüreniz doldu Melek hanım.
Aynı anda yorum yaptım ben de kalp kalbe karşıymış demek ki.@Bully cim şarkıyı beğendim çok güzeldi
Tamam reyiz.Arka sokakları perşembe günü kanal d de seyredersin artık vadi saat 23 e yolcu
Of be her hafta aynı şarkıları paylaşıyonbuna ne diyonuz @Maskeli Fedai sen sus@sokak sanati panpam tam verir zaten@Çiğdem- @Almila @destere @GunesinOglu @denizz19 @Bully @mrt-06
Elen artık da kurtulalım.buna ne diyonuz @Maskeli Fedai sen sus@sokak sanati panpam tam verir zaten@Çiğdem- @Almila @destere @GunesinOglu @denizz19 @Bully @mrt-06
Paylaşacak şarkısı yok garibim, ne yapsın?Of be her hafta aynı şarkıları paylaşıyon
bu kadında ilginç bir tarz var hep şarkılarına çok düşük tempoyla başlıyor sonra tecavüze uğramış keçi gibi çığlık atıyor ama asıl işte bam teli sona doğru içinde bulunduğu ruh hali ??puanları orası getiriyor her zamanbuna ne diyonuz @Maskeli Fedai sen sus@sokak sanati panpam tam verir zaten@Çiğdem- @Almila @destere @GunesinOglu @denizz19 @Bully @mrt-06
la sanki devlet sırrı herkesin şarkıları belli gir netd ye dinleOf be her hafta aynı şarkıları paylaşıyon
Sorla sanki devlet sırrı herkesin şarkıları belli gir netd ye dinle
la sanki senin var da barış manço ya da ben gitmezsem sen gidiyonPaylaşacak şarkısı yok garibim, ne yapsın?
Aynı anda yorum yaptım ben de kalp kalbe karşıymış demek ki.
Sevindim ve şaşırdım. 😱
Tamam reyiz.
Orası öyle.la sanki senin var da barış manço ya da ben gitmezsem sen gidiyon
Bu hafta da pek iş yok gibi. sözlerin hiçbir numarası yok. Melodi-müzik de eh. Rihanna daha iyi söylemiş, tek iyi olarak yorumlayabileceğim kısım burası olur sanırım. Ortalarda olur listede14. HAFTA
Rihanna ile adım adım finale doğru koşarken bu hafta Shakira'da bize dahil oluyor ve Rihanna'ya destek atmak için MusicSurvivor'a geliyor.
Bu hafta geçtiğimiz yıla hem ödüllerde hem satışları ile büyük başarı yakalayan Can't Remember to Forget you ile karşınıza çıkıyoruz.Shakira'nın geçen yıl çıkan albümünün en başarılı şarkısı oldu şarkı bu arada.
Kısa ve öz olsun. Bu hafta hem Müzik hem Fizik var.
@denizz19 @Bully @-potterhead- @Harunnn60 @xemrexxx @EFE UYSAL @Yiğitt @Maskeli Fedai @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@KayıpSehir kalıma geldin. Bu haftayı kaçırmazdın normalde.
@Amoureux ;
I left a note on my bedpost
Said not to repeat yesterday's mistakes
What I tend to do when it comes to you
I see only the good, selective memory
The way he makes me feel yeah, gotta hold on me
I've never met someone so different
Oh here we go
He a part of me now, he a part of me
So where you go I follow
Ohohohoh
I can't remember to forget you
Ohohohoh
I keep forgetting I should let you go
But when you look at me
The only memory, is us kissing in the moonlight
Ohohohoh
Ooooh
Can't remember to forget you
I go back again,
Fall off the train,
Land in his bed,
Repeat yesterday's mistakes
What I'm trying to say is not to forget
You see only the good, selective memory
The way he makes me feel like,
The way he makes me feel
I never seemed to act so stupid
Oh here we go…
He a part of me now he a part of me
So where he goes I follow follow
Ohohohoh
But when you look at me
Ohohohoh
I rob and I kill to keep him with me
I do anything for that boy
I'd give my last dime to hold him tonight
I do anything for that boy…
I rob and I kill to keep him with me
I do anything for that boy
I'd give my last dime to hold him tonight
I do anything for that boy…
Ohohohoh
But when you look at me
Ohohoh
But when you look at me
Ohohoh
Olmaz olsun öyle sevgi kız her hafta gerilere atıyon adamı listende.yalını severim ben ya diğer şarkılar zorluyıor işte bizleri
budefa ben kolay yol buldum 00.00dan sonra açıklayanlar yandıyalını severim ben ya diğer şarkılar zorluyıor işte bizleri
Olmaz olsun öyle sevgi kız her hafta gerilere atıyon adamı listende.
Ama beyaz bir sayfa açabiliriz tabii bu hafta itibariyle.
bu kadında ilginç bir tarz var hep şarkılarına çok düşük tempoyla başlıyor sonra tecavüze uğramış keçi gibi çığlık atıyor ama asıl işte bam teli sona doğru içinde bulunduğu ruh hali ??puanları orası getiriyor her zaman
Orası öyle.
neyse daha 1 günüm var biraz daha düşüneyimOlmaz olsun öyle sevgi kız her hafta gerilere atıyon adamı listende.
Ama beyaz bir sayfa açabiliriz tabii bu hafta itibariyle.
Sen kanma Kaan'a seni çeldirmeye çalışıyoraçarız tabii ne demek ben aslında yalının ilk albümü
zalim çok seviyordum
Evet çok sağlam bir albümdür ve ilk albümü olduğu için yeri ayrıdır bende de.açarız tabii ne demek ben aslında yalının ilk albümü
zalim çok seviyordum
kış güneşi çok özel bir şarkı tarkanında en iyi şarkılarından ama formda tarkan yorumu beğenilmedi bence yoksa şarkının beğenilmemesi gibi söz konusu bence olmaz sözleri yanıbuna ne diyonuz @Maskeli Fedai sen sus@sokak sanati panpam tam verir zaten@Çiğdem- @Almila @destere @GunesinOglu @denizz19 @Bully @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?