- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Neyse bu haftadan sonra sevmediğin şarkım kalmıyor elimde.Paylaşmış, geçmiş olsun.
Dizim AB dizisiydi niye Yıldız şarkısı çalsın.acaba hayat bilgisinde yıldız şarkısı çalmış mıdır hiç bir araştırayımceceli şarkısı çalması imkansız o zamanlar yoktu ortalarda
Neyse bu haftadan sonra sevmediğin şarkım kalmıyor elimde.
Olmasa da Olur ve Sonsuz Ol'a güzel puanlarını bekliyorum özellikle.
gani yazdıysa bir yerde totiş olmuşturDizim AB dizisiydi niye Yıldız şarkısı çalsın.Teoman sık çalıyordu.
Yarı final şarkımdı.Sonsuz ol ne bee.İlk kez duydum beğendim mi 2. sezon.
Benim aklımda birkaç isim var seçmek için. Bence bu sezona da yeteri sayıda şarkıcı bulunur rahatlıkla ama 5. sezon gerçekten zor olur. Hafta sayısının düşmesi gibi ekstra bir çözüm gerekebilir o zaman.Şarkıcı çok kalmadı ya
Benim aklımda birkaç isim var seçmek için. Bence bu sezona da yeteri sayıda şarkıcı bulunur rahatlıkla ama 5. sezon gerçekten zor olur. Hafta sayısının düşmesi gibi ekstra bir çözüm gerekebilir o zaman.
Şarkıcı çok kalmadı ya
valla ben ajda pekkanı önceden rezerve ettim cücük acun başkasına verirsen protesto ederim yarışmanıBenim aklımda birkaç isim var seçmek için. Bence bu sezona da yeteri sayıda şarkıcı bulunur rahatlıkla ama 5. sezon gerçekten zor olur. Hafta sayısının düşmesi gibi ekstra bir çözüm gerekebilir o zaman.
Şarkıcı çok kalmadı ya
Sana sayıyım istiyosan
Shakira
Lady Gaga
Gökhan Türkmen
İrem Derici
Berksan
Adele
Ajda Pekkan
ve nicesi..
Adele'in 5 şarkısı var.Lady Gaga 3 şarkı dışında iş görmez.
Adele'in 5 şarkısı var.Lady Gaga 3 şarkı dışında iş görmez.
10 a yakın garanti şarkı konuştuk beee sağlam çık bak @Yiğitt tükenmemiş bu haftakı şarkısı oldukça iyi seni şutlarlar fantaziye kaçma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?