acaba hayat bilgisinde yıldız şarkısı çalmış mıdır hiç bir araştırayım ceceli şarkısı çalması imkansız o zamanlar yoktu ortalardaCeceli ve Yıldız hapı yuttu hafta oy kullanacağım.
Sanat toplum içindir soyunmak bir sanatsa ayrıca Shakira evli ama vücudu Rico'dan daha iyiShakira evli barklı. Yani Rihanna standartın altında bu konuda artık soyunuyor demeyin. @xemrexxx
Yalnış bir seçim bence, daha ireliki haftalara saklanacak şarkı ama kendi kararın tabii.
Baya iyi daha iyisi yoksa tam zaten sende.
Sanat toplum içindir soyunmak bir sanatsa ayrıca Shakira evli ama vücudu Rico'dan daha iyi
Şimdi @Bully düşünsünAHMET KAYA'DAN ''UNUTAMAM SENİ'' EFSANESİ BU HAFTA SİZLERLE...
Gün gelir de beni unutursun demiştim
Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim
Ne ben seni unutabildim
Ne bu gönlümü avutabildim
Ne bu derdimi uyutabildim
Unutamam seni, unutamam seni
Unutamam seni, unutamam...
@Bully @denizz19 @sokak sanati @OzaN @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Billy Kane @tolgab @pompy @Castei @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Ahmad @Reytinger @Tzira @cookies @ozgur2113 @Almila @Amoureux @DarkLeqenD @turkuazz @Felon @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @batuhankaralar @ABAY_06 @eskici @hayret bi şey @vadikızı ve diğer unuttuğum herkes...
AHMET KAYA'DAN ''UNUTAMAM SENİ'' EFSANESİ BU HAFTA SİZLERLE...
Gün gelir de beni unutursun demiştim
Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim
Ne ben seni unutabildim
Ne bu gönlümü avutabildim
Ne bu derdimi uyutabildim
Unutamam seni, unutamam seni
Unutamam seni, unutamam...
@Bully @denizz19 @sokak sanati @OzaN @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Billy Kane @tolgab @pompy @Castei @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Ahmad @Reytinger @Tzira @cookies @ozgur2113 @Almila @Amoureux @DarkLeqenD @turkuazz @Felon @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @batuhankaralar @ABAY_06 @eskici @hayret bi şey @vadikızı ve diğer unuttuğum herkes...
Tipi değil zaten sesi itici geliyor
+1@sokak sanati tam zamanında kullanmışsın.Çok iyi bir şarkı ama Shakira da ön plana çıkıyor diye puan kıran çok oluyor
@sokak sanati tam zamanında kullanmışsın.Çok iyi bir şarkı ama Shakira da ön plana çıkıyor diye puan kıran çok oluyor
Paylaşmış, geçmiş olsun.Dur ya acele karar verme daha Ahmet Kaya paylaşmadı şarkısını.
demekki eşi hor kullanmamışSanat toplum içindir soyunmak bir sanatsa ayrıca Shakira evli ama vücudu Rico'dan daha iyi