Sizde mi varsınız yarışma da?bekliyoruz piss.ss
Sizde mi varsınız yarışma da?bekliyoruz piss.ss
çok seviğim bir şarkıydı ama kilibi izlerken fikrim değişmiş olabilir bilmiyorum artık
Sizde mi varsınız yarışma da?olmamanız yararınıza olur eğer varsınız bir daha ki sefere gözünüzün yaşına bakmayacağım
ben 1.sezondan zate sılaya genelde düşük veriyordum finallerdede hep seni desteklemiştim çok popüler birkaç parçası dışında pek sevmiyorum yinede all stara benim listemde 4-5 hafta iyi başlamıştı sıla ama son 7-8 hftadır düşük alıyor ilk haftalardakı şarkıları hoşuma gitmişti ama son haftalardakı şarkıları yine bana pek birşey ifade etmiyor ama biz ikimiz sevmesekte birşey fark etmez diğerleri yeter sılaya yanı bize ihtiyacı zaten kadının yokVideoya bakmadan oylaman gerek zatn. Yoksa @denizz19 'un Sıla'sinın o ucube suratı hep 1 alır. Seste yok aslında ama neyle alıyorsa o kadar puan.
ay pis dedikodumu yapma kösem kardeşliğini bozarım .ss
ay pis dedikodumu yapma kösem kardeşliğini bozarım .ss
ben 1.sezondan zate sılaya genelde düşük veriyordum finallerdede hep seni desteklemiştim çok popüler birkaç parçası dışında pek sevmiyorum yinede all stara benim listemde 4-5 hafta iyi başlamıştı sıla ama son 7-8 hftadır düşük alıyor ilk haftalardakı şarkıları hoşuma gitmişti ama son haftalardakı şarkıları yine bana pek birşey ifade etmiyor ama biz ikimiz sevmesekte birşey fark etmez diğerleri yeter sılaya yanı bize ihtiyacı zaten kadının yok
haddini aşan melunlar olursa bozarımSanki bozmayacaksin.
Kazanan bu sefer ben olacağım. Rakı halk yok.
@GunesinOglu elenecek tüm isimleri tahmin edeyim finalde +20 ekle.
haddini aşan melunlar olursa bozarımellerinde halit ergenç ve meral okay olmadığı halşde my den üstün gören gafillere karşı her daim savaş pozisyonundayız
hangisi laDünya starı sen bilmezsin.
ayoll ben aliye, binbir gece ve munteşem yüzyıl biliyorum sadece diğer 3 dizisi hangii bununhangisi ladünyada en ço ksatılan ve izlenen 2 dizinin başrolü halit ergenç +++ @Çiğdem- nanikyaptığım gibi halit ergenç 6 dizide başrol oymaış hepsi 10+ reytingli berende 2 dizi var sadece
ayol kartlaşmış kadınsın nasıl bilmezsinayoll ben aliye, binbir gece ve munteşem yüzyıl biliyorum sadece diğer 3 dizisi hangii bunun
kara melekte mehemt ali alabora zerdada yavuz bingöl yokmuydu bee ben o koca kafayı hatırlyamadım şimdi hemde izlemiştim dizileriayol kartlaşmış kadınsın nasıl bilmezsinzerda-böyle mi olacaktı-kara melek
işte senin hafızan @Harunnn60 şuna da b12 verkara melekte mehemt ali alabora zerdada yavuz bingöl yokmuydu bee ben o koca kafayı hatırlyamadım şimdi hemde izlemiştim dizileri
ayy hadi ordan bee kara melek ve zerdanın başarısnı bile halit ergence yıkıyorsun bilmeek bizi kandırıcaksın belkide çaycı rolundedir hahahaişte senin hafızan @Harunnn60 şuna da b12 ver
Emre bey yolcu olmasa da yolcu ederiz
Emre bey yolcu olmasa da yolcu ederizEmre elenmen ümidi ile
Yıldız Tilbe'yi mi seçmiş?Bi hafta kulaklığı çıkartmış Yıldızda zaten. O sebeple kesin gidici.
Yıldız Tilbe'yi mi seçmiş?çok pis puan verdim
Rihanna mıEvet kendisi Yıldız ile yarışıyor.
Bırak o ucubeyi Rihanna nasıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?