MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

çok seviğim bir şarkıydı ama kilibi izlerken fikrim değişmiş olabilir bilmiyorum artık
:A:A:A

Videoya bakmadan oylaman gerek zatn. Yoksa @denizz19 'un Sıla'sinın o ucube suratı hep 1 alır. Seste yok aslında ama neyle alıyorsa o kadar puan.:A

Sizde mi varsınız yarışma da? :( olmamanız yararınıza olur eğer varsınız bir daha ki sefere gözünüzün yaşına bakmayacağım :)

2 haftaya yolcu zaten o boş ver onu. Gerçek yarışmacı benim bir de rakip olarak gördüğüm @Bully var.:A

Videoya bakmadan oylaman gerek zatn. Yoksa @denizz19 'un Sıla'sinın o ucube suratı hep 1 alır. Seste yok aslında ama neyle alıyorsa o kadar puan.:A
ben 1.sezondan zate sılaya genelde düşük veriyordum finallerdede hep seni desteklemiştim çok popüler birkaç parçası dışında pek sevmiyorum yinede all stara benim listemde 4-5 hafta iyi başlamıştı sıla ama son 7-8 hftadır düşük alıyor ilk haftalardakı şarkıları hoşuma gitmişti ama son haftalardakı şarkıları yine bana pek birşey ifade etmiyor ama biz ikimiz sevmesekte birşey fark etmez diğerleri yeter sılaya yanı bize ihtiyacı zaten kadının yok:A:A:A

2 haftaya yolcu zaten o boş ver onu. Gerçek yarışmacı benim bir de rakip olarak gördüğüm @Bully var.:A
ay pis dedikodumu yapma kösem kardeşliğini bozarım .ss

ay pis dedikodumu yapma kösem kardeşliğini bozarım .ss

Sanki bozmayacaksin.:F

ben 1.sezondan zate sılaya genelde düşük veriyordum finallerdede hep seni desteklemiştim çok popüler birkaç parçası dışında pek sevmiyorum yinede all stara benim listemde 4-5 hafta iyi başlamıştı sıla ama son 7-8 hftadır düşük alıyor ilk haftalardakı şarkıları hoşuma gitmişti ama son haftalardakı şarkıları yine bana pek birşey ifade etmiyor ama biz ikimiz sevmesekte birşey fark etmez diğerleri yeter sılaya yanı bize ihtiyacı zaten kadının yok:A:A:A

Kazanan bu sefer ben olacağım. Rakı halk yok.:A

@GunesinOglu elenecek tüm isimleri tahmin edeyim finalde +20 ekle.:A

Sanki bozmayacaksin.:F

Kazanan bu sefer ben olacağım. Rakı halk yok.:A

@GunesinOglu elenecek tüm isimleri tahmin edeyim finalde +20 ekle.:A
haddini aşan melunlar olursa bozarım :A ellerinde halit ergenç ve meral okay olmadığı halşde my den üstün gören gafillere karşı her daim savaş pozisyonundayız:A

hangisi la :A dünyada en ço ksatılan ve izlenen 2 dizinin başrolü halit ergenç +++ @Çiğdem- nanikyaptığım gibi halit ergenç 6 dizide başrol oymaış hepsi 10+ reytingli berende 2 dizi var sadece:A
ayoll ben aliye, binbir gece ve munteşem yüzyıl biliyorum sadece diğer 3 dizisi hangii bunun
:F:F:F

Emre bey yolcu olmasa da yolcu ederiz :D Emre elenmen ümidi ile :)