dur bir recebi baştan sona izleyelim bakalım kim napmış bazen recepte farklı çıkıyor şarkılar yarışmacı arkadaşlarımız normalde itici şarkılarını recepte parlatıp süsletip öyle sunuyorlar piyasayaIyy tamam sustum.ss
dur bir recebi baştan sona izleyelim bakalım kim napmış bazen recepte farklı çıkıyor şarkılar yarışmacı arkadaşlarımız normalde itici şarkılarını recepte parlatıp süsletip öyle sunuyorlar piyasayaIyy tamam sustum.ss
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcıkpuanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin)
@Çiğdem- mustafa sandala 5 puan verdim senin hatrına
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcıkpuanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin)
@Çiğdem- mustafa sandala 5 puan verdim senin hatrına
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcık
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcık
puanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin)
@Çiğdem- mustafa sandala 9 puan verdim senin hatrına
Katy Nasıldı?puanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin)
@Çiğdem- mustafa sandala 9 puan verdim senin hatrına
senin puanların da +18 dir kesin kesilirhepsine tek tek yorum yaptım ayrıntılı yorumum puanlar açıklanınca buraya eklenecektir @GunesinOglu tarafından) yorumları keserse oyarım onu)
bu hafta orta karar bir puan alabildi rihoş tam puan alması için önümüzdeki hafta şarkı söylerken hiç elbise giyinmemeli tam puanı başka türlü rüyanda görürsün ama 4 puan verdim o da fena sayılmazMutlu edebildik mi seni.
dişleri berbattıKaty Nasıldı?
bu hafta orta karar bir puan alabildi rihoş tam puan alması için önümüzdeki hafta şarkı söylerken hiç elbise giyinmemeli tam puanı başka türlü rüyanda görürsün ama 4 puan verdim o da fena sayılmaz
dişleri berbattı)
1 ile 9 arası bir puan verdiğime eminim ama tam olarak kaç puandı şimdi hatırlayamıyorumsenin puanların da +18 dir kesin kesiliryıldıza kaç verdin onu de yeterli5in altı mı üstü mü
ay pis @Çiğdem- in yatağına düşesice.ss1 ile 9 arası bir puan verdiğime eminim ama tam olarak kaç puandı şimdi hatırlayamıyorum)
söz falan vermedik onuda nerden uydurdunOylarını verdiğine göre sana derin bir sallama yapabilirim
Ne diyosun. Tam puan değil mi yani. Sözünde durmayanlara ne deniyor biliyorsun.ss
söz falan vermedik onuda nerden uydurdun) dedim hatta sana böyle açık saçık şarkılarla gelip bizi bunalıma sokma daha derli toplu tesettürlü falan bir kıyafetle gelsin anca öyle puanım yükselir dedim ama sen tam tersini yapmışsın 1 puan vermediğime dua et)
öyle bişey yaparsan puan olarakta rihoşun karşısına bilek işareti koyup gönderirimHaftaya klipsiz geleyimde gör o zaman.)
öyle bişey yaparsan puan olarakta rihoşun karşısına bilek işareti koyup gönderirim)
bir kere onun adı @DarkLeqenD daha adını bilmeyene tam point verme panpa
@GunesinOglu güneşin kızlarını bırak analiz yapmam gerekiyor biraz çabuk ol
o taraflara bakmadım bile ders çalıştım bideReis gözlerini kapatarak izledin dimi Rihanna'yı.Erotik diye puan kırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?