MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Iyy tamam sustum.ss
dur bir recebi baştan sona izleyelim bakalım kim napmış bazen recepte farklı çıkıyor şarkılar yarışmacı arkadaşlarımız normalde itici şarkılarını recepte parlatıp süsletip öyle sunuyorlar piyasaya :))

puanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin :))

@Çiğdem- mustafa sandala 9 puan verdim senin hatrına :)

puanlarımı gönderdim şu an itibariyle hayırlı vede uğurlu olsun vatana millete... hakeden kazansın haketmeyen halay çeksin :))

@Çiğdem- mustafa sandala 5 puan verdim senin hatrına :)
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcık:D

@Çiğdem- mustafa sandala 5 puan verdim senin hatrına :)
ayrıntılı yoru myap totoş elin çalışsın azıcık:D

bu hafta orta karar bir puan alabildi rihoş tam puan alması için önümüzdeki hafta şarkı söylerken hiç elbise giyinmemeli tam puanı başka türlü rüyanda görürsün ama 4 puan verdim o da fena sayılmaz :)

dişleri berbattı :))

Oylarını verdiğine göre sana derin bir sallama yapabilirim :A
Ne diyosun. Tam puan değil mi yani. Sözünde durmayanlara ne deniyor biliyorsun.ss

Oylarını verdiğine göre sana derin bir sallama yapabilirim :A
Ne diyosun. Tam puan değil mi yani. Sözünde durmayanlara ne deniyor biliyorsun.ss
söz falan vermedik onuda nerden uydurdun :)) dedim hatta sana böyle açık saçık şarkılarla gelip bizi bunalıma sokma daha derli toplu tesettürlü falan bir kıyafetle gelsin anca öyle puanım yükselir dedim ama sen tam tersini yapmışsın 1 puan vermediğime dua et :))

söz falan vermedik onuda nerden uydurdun :)) dedim hatta sana böyle açık saçık şarkılarla gelip bizi bunalıma sokma daha derli toplu tesettürlü falan bir kıyafetle gelsin anca öyle puanım yükselir dedim ama sen tam tersini yapmışsın 1 puan vermediğime dua et :))

Haftaya klipsiz geleyimde gör o zaman.:))