katlar riri de neymiş
Tolstoyevski bile daha az saçmalamişti.
Sen paldır küldür dalıyon memeli erkeklere.
katlar riri de neymiş
sana göre saçmalıkTolstoyevski bile daha az saçmalamişti.
Sen paldır küldür dalıyon memeli erkeklere.
yıldızın katları daha fazla tabiki kartlıktan kırışıklıklar kat kat olmuşkatlar riri de neymiş
rakipleri gelince bakacaz artık cnm zaten artık doyduk yarışmaya zevkine yarışırız
ayna gurubunun çok özel bir çok şarkısı varken ayrıda erhan güleryüzünde çok özel bir çok şarkısı var bu bana büyük zenginlik sağlıcak şarkı bulma açısından
@Tolstoyevski kliplerinde hep beraber söylemese derken ne demek istedin orayı anlamadım zaten şarkıyı bir tek Sıla söylüyor.
@sokak sanati senin şarkın gerçekten iyiydi ama son 5 içinde kaldı
Yine son 5 oluyor.
Ya neden didikliyon sürekli ben sana sürpriz yapmak istiyorum inatla didikle dur
@Tolstoyevski kliplerinde hep beraber söylemese derken ne demek istedin orayı anlamadım zaten şarkıyı bir tek Sıla söylüyor.
@sokak sanati senin şarkın gerçekten iyiydi ama son 5 içinde kaldı
SürprizTam mı verdin yoksa @Bully gibi 7 mi.
Hee anladım o halde gelecek hafta olur da elenmezsem tek başına olduğu bir şarkı var ve seversin büyük ihtimal.Recaptaki 04.20'den sonraki görüntüleri kastediyorum, geçen haftaki klipte de dolmuş sahnesi vardı böyle. Ses olarak sadece Sıla söylüyor elbet ancak görüntü anlamında ciddiyeti azaltıyor bana göre. Çok kıl bir ayrıntı oldu, bunlar puanı etkilemiyor tabi. Yeter ki daha az neşeli, daha az hareketli olsun.
Hay arkadaş taktı 7'ye çok beklersin o puanı.
aaa yabancılar dibi boylayacaklar ozaman senin demene göre @Harunnn60 @sokak sanatişarkı zevkin sıfırmışbu hafta beğendiğin üç şarkıcı, bence bu haftanın son üçüne demir atacak vatandaşlar
yok senin şarkı zevkin 0 bu hafta ilk gördüklerin elenme potasında olur demiş ozaman iz tehrikede olcuakınız@destere kıyamaz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?