8 vermezsen dopmuşsun öyle dedi artı ksenin bileceğin iş bu hakareti sineye mi çekersin yoksa sokak totoşuna 1 i basar mısın@sokak sanati şansını zorlama
Ben klibe puan vermiyorum şarkıya veriyorum8 vermezsen dopmuşsun öyle dedi artı ksenin bileceğin iş bu hakareti sineye mi çekersin yoksa sokak totoşuna 1 i basar mısın
Oylarımı yolladım. Memnun olmayacak kişileri belli ettiğim için zaten, açıklanınca kızmayın
Seni tam puan yada 1-2 pan aşağısı dışında zaten memnun etmiyor. Bekleme bileBen mi ss
Seni tam puan yada 1-2 pan aşağısı dışında zaten memnun etmiyor. Bekleme bile
Oylarımı yolladım. Memnun olmayacak kişileri belli ettiğim için zaten, açıklanınca kızmayın
O kadar güzel muhabbetten sonra oldu mu bu laflar hiçSenin tarzın fazla varoş çıktı.Tüm karizmayı çizdin bu yarışmayı.
Ne diyim bilemedim.
gece kabusun olsa yeterO kadar güzel muhabbetten sonra oldu mu bu laflar hiç
Ne diyim bilemedim.
O kadar güzel muhabbetten sonra oldu mu bu laflar hiç
Ne diyim bilemedim.
Sırf senin hatrına yüksek verirdimBal gibi oldu.Her hafta daha yüksek vermek için yalvarman lazımdı oysa ki.ss
Sırf senin hatrına yüksek verirdim
Ama şarkılar da önemli be hacı
ayoll bana göre sonsuza akdar devam etsin @GunesinOglu iyi bilir bu yarışmayı benim kadar cidiye alan başkası pek yoktur ben şimiden ayna şarkılarını liste yapmaya bile başlarım benim heyecanım bu yarışmada başkaında zor bulunur aynı derecedeBiliyorum daha önce baya yarışıldığı için bütün arkadaşlar yarışmaya doymuştur.ama bu yarışmada ilk kez bulundum.juri olarak dahi burda bulunmak acayip keyifli..bu yarışma eğer biterse forum yarışma olarak eksik olacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?