kış güneşiyeni şarkılarında iş yok ama eski şarkıları bayağı iyidir Yıldız'ınne düşünüyorsun bu hafta
kış güneşiyeni şarkılarında iş yok ama eski şarkıları bayağı iyidir Yıldız'ınne düşünüyorsun bu hafta
ayol tarkandan iyi söylemiş yıldızım tarkan 11 kişi içinde 8.olmuş ben de 9 kişi içinde 8.olsam yeterGel gel eleyelim seni
Hiçbir şarkı layık değil hiçbir söz anlatır değil dünya yansa mümkün değil bu aşkın son sözü yok ki.ayol tarkandan iyi söylemiş yıldızım tarkan 11 kişi içinde 8.olmuş ben de 9 kişi içinde 8.olsam yeter
o şarkıyla elenirsem 4 günlük ömrün kalıyor biliyorsun dimiHiçbir şarkı layık değil hiçbir söz anlatır değil dünya yansa mümkün değil bu aşkın son sözü yok ki.
O şarkıyla elenirsen buradaki yarışmacı ve jürilerin hatasıdıro şarkıyla elenirsem 4 günlük ömrün kalıyor biliyorsun dimi
Bildirim gelmedi.bu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo
ay forumun düzelmesinie beklersekBildirim gelmedi.
Sende durdun durdun forum bozukken mi paylaşıyorsun şarkını.
Bu hafta efsane bir şarkıyla geliyoruz
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
bu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo
bana geldi bildirim evdiğim bir şarkısı bence bu haftayıda atlatırsınBildirim gelmedi.
Sende durdun durdun forum bozukken mi paylaşıyorsun şarkını.
zaten atlamazsam malzemeleri aldım helva karıcam @denizz19 merhum olmuş olacakbana geldi bildirim evdiğim bir şarkısı bence bu haftayıda atlatırsın
Ben ne eleneyim hiç sanmıyorumzaten atlamazsam malzemeleri aldım helva karıcam @denizz19 merhum olmuş olacakatlatırsam @EFE UYSAL elenmiş olacak sevinçten kararım helvayı
ben sanıyorum nedense harzem oy kullanmıyor kafadan 9 puan eksidesinBen ne eleneyim hiç sanmıyorum
Ne eksisi zaten düşük veriyordu beyaz geçen hafta düşük verdiben sanıyorum nedense harzem oy kullanmıyor kafadan 9 puan eksidesinbeyazsoy da gitti
genelde yüksek verdi sanaNe eksisi zaten düşük veriyordu beyaz geçen hafta düşük verdi
diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyiDön parçası çok iyidir 1 verirsen artniyetlisin demektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?