kış güneşiyeni şarkılarında iş yok ama eski şarkıları bayağı iyidir Yıldız'ın
ne düşünüyorsun bu hafta
![]()
kış güneşiyeni şarkılarında iş yok ama eski şarkıları bayağı iyidir Yıldız'ın
ne düşünüyorsun bu hafta
![]()
ayol tarkandan iyi söylemiş yıldızım tarkan 11 kişi içinde 8.olmuş ben de 9 kişi içinde 8.olsam yeterGel gel eleyelim seni![]()
Hiçbir şarkı layık değil hiçbir söz anlatır değil dünya yansa mümkün değil bu aşkın son sözü yok ki.ayol tarkandan iyi söylemiş yıldızım tarkan 11 kişi içinde 8.olmuş ben de 9 kişi içinde 8.olsam yeter![]()
o şarkıyla elenirsem 4 günlük ömrün kalıyor biliyorsun dimiHiçbir şarkı layık değil hiçbir söz anlatır değil dünya yansa mümkün değil bu aşkın son sözü yok ki.
O şarkıyla elenirsen buradaki yarışmacı ve jürilerin hatasıdıro şarkıyla elenirsem 4 günlük ömrün kalıyor biliyorsun dimi![]()
Bildirim gelmedi.bu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo
ay forumun düzelmesinie beklersekBildirim gelmedi.
Sende durdun durdun forum bozukken mi paylaşıyorsun şarkını.![]()
Bu hafta efsane bir şarkıyla geliyoruz
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
bu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo
bana geldi bildirim evdiğim bir şarkısı bence bu haftayıda atlatırsınBildirim gelmedi.
Sende durdun durdun forum bozukken mi paylaşıyorsun şarkını.![]()
zaten atlamazsam malzemeleri aldım helva karıcam @denizz19 merhum olmuş olacakbana geldi bildirim evdiğim bir şarkısı bence bu haftayıda atlatırsın![]()
Ben ne eleneyim hiç sanmıyorumzaten atlamazsam malzemeleri aldım helva karıcam @denizz19 merhum olmuş olacakatlatırsam @EFE UYSAL elenmiş olacak sevinçten kararım helvayı
![]()
ben sanıyorum nedense harzem oy kullanmıyor kafadan 9 puan eksidesinBen ne eleneyim hiç sanmıyorum![]()
Ne eksisi zaten düşük veriyordu beyaz geçen hafta düşük verdiben sanıyorum nedense harzem oy kullanmıyor kafadan 9 puan eksidesinbeyazsoy da gitti
![]()
genelde yüksek verdi sanaNe eksisi zaten düşük veriyordu beyaz geçen hafta düşük verdi![]()
diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyiDön parçası çok iyidir 1 verirsen artniyetlisin demektir .![]()