MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Listemi titizlikle hazırladım öyle bir hataya düşmem.
Son Cornetto şarkımı da paylaşmış oldum böylelikle.

Beğenmene sevindim bu arada güzel puanlarını beklerim.
Keyfi yolunda aşkı sonunda şarkısı ile yeniden şarkısı aynı şarkı değilmi benmi karıştırdım acaba bu şarkı sanki bi kaç hafta önce paylaşıldı

Keyfi yolunda aşkı sonunda şarkısı ile yeniden şarkısı aynı şarkı değilmi benmi karıştırdım acaba bu şarkı sanki bi kaç hafta önce paylaşıldı
Yok aynı şarkı değiller.

Buyur paylaştım ikisini de dinleyebilirsin.

Sanırım ben karıştırdım
ama bu şarkının nakarat sonunda keyfi yolunda aşkı sonunda cümlesi geçiyor sanırım.belki de o yüzden bu hisse kapıldım
Evet olabilir.

Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda Yalın'ın ilk Cornetto şarkısı, Yeniden de ikincisi.

@turkuazz Bully duymasın çaktırma Yalın'ın tüm şarkılar aynı hemen hemen ısıtıp ısıtıp sunuyor önümüze
ama duymasın o tilki hemen laf sokar

Tahmin ediyordum nedense.

Son günlerde çok dinlediğim bir başka harika şarkısı. Hakkı olan yüksek puanları alır umarım.

Çocukça bir aşk deyip de geçme, sakın gülme halime. Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine. 🙂

Katy Perry

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bu hafta Katy Perry'nin en çok izlenen şarkısı ile katılıyoruz. Forumda da popüler olan bu şarkı ile iyi puanlar alacağımı düşünüyorum.

Yabancı diye ön yargılı olan üyeler bu sefer iyi verecek diye zannediyorum çünkü bu şarkı ile Katy Perry, Youtube'da 1.000.000.000 izlenmeyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu.

Klibi ile ayrı tadı şarkısı ile ayrı tadı olan bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.

Şuan şarkının izlenme sayısı 😎

Katy Perry - Dark Horse

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

@turkuazz Bully duymasın çaktırma Yalın'ın tüm şarkılar aynı hemen hemen ısıtıp ısıtıp sunuyor önümüze
ama duymasın o tilki hemen laf sokar
hahah bu laf iyimiş ama ısıtıp ısıtıp sunuyor
alemsin

çok iyi şarkı..başarılar

çok iyi şarkı..bu hafta şarkılar çok fazla iyi..başarılar