Yine sorayım Sıla'yı nasıl buldunOylarımı kullandım... İyi olan kazansın diyorum...
Yine cevap vereyim güzelYine sorayım Sıla'yı nasıl buldun
inşallah elenmezsin::Bugün sonuçlar açıklanınca büyük ihtimal burada olamayacağım şimdiden hepinize başarılar dileyeyim @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @xemrexxx @-potterhead- @EFE UYSAL @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Yiğitt
Ben öyle hemen elenecek biri miyiminşallah elenmezsin::
13.haftaya gelmişiz zaten hemen elenmemiş olursun elenirsenBen öyle hemen elenecek biri miyim
Yıldızı göndermeden elenmeye niyetim yok13.haftaya gelmişiz zaten hemen elenmemiş olursun elenirsen
Yine cevap vereyim güzel
garanti 2 ya da 3 şarkım kaldı bakalım artıkYıldızı göndermeden elenmeye niyetim yok
Haberi Olsun var başka ne vargaranti 2 ya da 3 şarkım kaldı bakalım artık
Dün sana şey demeyi unuttum laBugün sonuçlar açıklanınca büyük ihtimal burada olamayacağım şimdiden hepinize başarılar dileyeyim @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @xemrexxx @-potterhead- @EFE UYSAL @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Yiğitt
söyliyim de 84-ahmet kaya ve ceceli strateji yapsın dimiHaberi Olsun var başka ne var
Dün sana şey demeyi unuttum la
Dün otobüse bindim, 22-23 yaşlarda benden 1-2 yaş küçük falan birisiydi. Hukuk Kpss testi çözüyor yanımda, kulağında kulaklık.Sonra telefonunu açtı, telefon arka resminde Sıla vardı.Şu Sıla'nın arkası kırmızılı resmi var ya onu yapmıştı, sonra çocuğa bir baktım bu bizim Deniz olmasın diye
Ay biliyorum ama telefon arka planı sıla olunca bir de kpss falan beyin yandıAyy saftirik sen beni tanımıyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?