Aynen çok 1 verdin Aslan Gibi sever misin
Elbette severim. 4+ olacaktır.
Aynen çok 1 verdin Aslan Gibi sever misin
Hiç inandırıcı gelmedin banaElbette severim. 4+ olacaktır.
Hiç inandırıcı gelmedin bana
Ben senin olayını anladım hareketlilere ılımlısınYoo ciddiyim. Aslan gibi çokta kötü değil. İyi sayılır.
Ben senin olayını anladım hareketlilere ılımlısın
Kullanacağım onu daAnca mı.Alion Dolin mi ne oda hareketli onuda kullan iyi veririm yani.
Kullanacağım onu daben fazla hareketli şarkı kullanmadım nerden anlayacamhatta hiç kullanmadım reverans dışında
Daha hareketli şarkılarım çokBilmem anlaman gerek işte. Dan sonra bile yeter.
Neyse ki forum senin gibi düşünmemiş de üçüncü olmuşuz.sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin)
yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu)
artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır)
sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok
zaten işin güzel tarafı orasıNeyse ki forum senin gibi düşünmemiş de üçüncü olmuşuz.)
senin rihannayı hazırladınmı yarışa? @GunesinOglu nun işi kolay iki dakikada recebi hazırlıyor@GunesinOglu bugün gelecek mi konu.))))
zaten işin güzel tarafı orasıherkes forumda aynı düşünseydi forumu çoktan terketmiştimfarklılıklar güzelleştiriyor ortamı
senin rihannayı hazırladınmı yarışa? @GunesinOglu nun işi kolay iki dakikada recebi hazırlıyorsen hazırmısın onu söyle
diyorum hazır sezende gitmişken rihannayıda onun yanına gönderelim yalnızlık çekmesin kadınGörsel olarak şüphe yok zaten ama 3 haftadır düzgün olan kulağına eşek tepmediyse oda hazir.
diyorum hazır sezende gitmişken rihannayıda onun yanına gönderelim yalnızlık çekmesin kadın
rihannanın arkayı kimseye kaptırmayız sezende kim oluyor rihannanın arkasına geçiyorSezen arkadan destek verecek bize. Rihanna şuanlık hatasız gidiyor. Hata yapma ihtimalimde her hafta düşüyor. Tüm şarkılarım 1. Haftada hazırdı ve tum dönemeçleri geçtik.Rahatım yani. Eğer doğru bir strateji yaptıysam finale giderim.
rihannanın arkayı kimseye kaptırmayız sezende kim oluyor rihannanın arkasına geçiyor) rihannayı biz destekleriz tüm kalbimizle
hah işte böyle de ?Tamam desteklede nerden desteklersen destekle.
All Star'da en iyi yarışanlardan biriside benim. İlk 3-4 hafta elenir gözüyle baktığınız Katy Perry 12.Haftaya geldi.Eee yöneten profesyonel bir kişi olunca normal yani.🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?