MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin :))

yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu :))

artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır :))

sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok :)
Neyse ki forum senin gibi düşünmemiş de üçüncü olmuşuz. :))

zaten işin güzel tarafı orası :) herkes forumda aynı düşünseydi forumu çoktan terketmiştim :) farklılıklar güzelleştiriyor ortamı :)

senin rihannayı hazırladınmı yarışa? @GunesinOglu nun işi kolay iki dakikada recebi hazırlıyor :) sen hazırmısın onu söyle :)

Görsel olarak şüphe yok zaten ama 3 haftadır düzgün olan kulağına eşek tepmediyse oda hazir.:):)

diyorum hazır sezende gitmişken rihannayıda onun yanına gönderelim yalnızlık çekmesin kadın :)

Sezen arkadan destek verecek bize. Rihanna şuanlık hatasız gidiyor. Hata yapma ihtimalimde her hafta düşüyor. Tüm şarkılarım 1. Haftada hazırdı ve tum dönemeçleri geçtik.:Z Rahatım yani. Eğer doğru bir strateji yaptıysam finale giderim.:X

Sezen arkadan destek verecek bize. Rihanna şuanlık hatasız gidiyor. Hata yapma ihtimalimde her hafta düşüyor. Tüm şarkılarım 1. Haftada hazırdı ve tum dönemeçleri geçtik.:Z Rahatım yani. Eğer doğru bir strateji yaptıysam finale giderim.:X
rihannanın arkayı kimseye kaptırmayız sezende kim oluyor rihannanın arkasına geçiyor :)) rihannayı biz destekleriz tüm kalbimizle :)

All Star'da en iyi yarışanlardan biriside benim. İlk 3-4 hafta elenir gözüyle baktığınız Katy Perry 12.Haftaya geldi. :D:Z Eee yöneten profesyonel bir kişi olunca normal yani. :X 🙄

All Star'da en iyi yarışanlardan biriside benim. İlk 3-4 hafta elenir gözüyle baktığınız Katy Perry 12.Haftaya geldi. :D:Z Eee yöneten profesyonel bir kişi olunca normal yani. :X 🙄

senin başarın değil katy nin başarısı :)) boşuna sevinme kızda o alım çalım olmasa sen zor ilk haftayı atlatırdın :)