Çok katı öğretmenler olur ya sene başında gelirler benim dersimden geçmek zordur diye. İşte sende öylesin.Gelir gelmez en fazla 3 puan alırsın dedin.ss
o öğretmenler olmasa bizler şuan tembel tenekeydik ama harun
azim hırs katıyor o öğretmenler
Çok katı öğretmenler olur ya sene başında gelirler benim dersimden geçmek zordur diye. İşte sende öylesin.Gelir gelmez en fazla 3 puan alırsın dedin.ss
sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin@destere nin sexy puanları :
Seksendört = 12 puan
Ahmet Kaya = 11 puan
Rihanna = 10 puan
Yıldız Tilbe = 9 puan
Katy Pery = 8 puan
Sezen Aksu = 7 puan
Sıla = 6 puan
Barış Manço = 5 puan
Mustafa Ceceli = 4 puan
Tarkan = 3 puan
Yalın = 2 puan
Demet Akalın= 1 puan
Bir sus be
yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu@destere şiddetle kınıyorum seni.
artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır@destere sen güzelden anlıyorsun cidden.
sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok@destere o kadar kötü yorum yaptın ki yerin dibi bir puan sandım bence gayet iyi puan
sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin)
yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu)
artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır)
sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok
Sıla'nın puan 6 ise bu hafta şarkımı seversinsanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin)
yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu)
artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır)
sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok
işte 6 nın üstündeki her oy şarkıya ait demektir yani sağlamdan 6 puanın hazır şanslısın benceSıla'nın puan 6 ise bu hafta şarkımı seversin
işte 6 nın üstündeki her oy şarkıya ait demektir yani sağlamdan 6 puanın hazır şanslısın bence)
yalnız bu altı rakamı, yarışmacı sayısı azaldıka düşecektir haliyle önümüzdeki hafta 5 diğer hafta 4 öyle gider
fena sayılmaz yalnız daha bir sade olsaydı klip çevredeki kalabalık rahatsız ediyor
Sever misin
Yahu sen klibi ne yapacan şarkıya bak senfena sayılmaz yalnız daha bir sade olsaydı klip çevredeki kalabalık rahatsız ediyor
ya ayıptır günahtır katy perry e bir puan verilirmi@destere Bu arada teşekkürler.Sana 1 puan verdim demiştin beni korkutmuştun neyse ki iyi bir puan vermişsin.
klip oynak ve olunca kendimi şarkıya veremiyorumYahu sen klibi ne yapacan şarkıya bak sen
O zaman klipsiz olanı atarızayrıca yarışmanın sonucuna daha yeni baktım ? sezen aksu nun elenmesi kötü olmuş sezen aksu her zaman için ilk 4 arasında düşündüğüm bir sanatçıydı .. bu haftaki şarkısı pek hoş değildi vasattı ? buna rağmen elenmesi hayal kırıklığı?
çünkü sezenin 40 şarkısından biri vasatsa şu anda elenmeyen bazı sanatçıların 40 şarkısından bir iyi buna rağmen hala duruyorlaradaletsizlik olmuş bu
geçmiş olsun @mrt-06 sağlık olsun bundan sonra daha genç dinamik vede göze göze hitap eden şeylerle bekleriz)
ya ayıptır günahtır katy perry e bir puan verilirmien fazla 2 puandan aşağı düşmez
klip oynak ve olunca kendimi şarkıya veremiyorum)
Gelecek sezon Zeki Müren ile katılmayı düşünüyordum.ayrıca yarışmanın sonucuna daha yeni baktım ? sezen aksu nun elenmesi kötü olmuş sezen aksu her zaman için ilk 4 arasında düşündüğüm bir sanatçıydı .. bu haftaki şarkısı pek hoş değildi vasattı ? buna rağmen elenmesi hayal kırıklığı?
çünkü sezenin 40 şarkısından biri vasatsa şu anda elenmeyen bazı sanatçıların 40 şarkısından bir iyi buna rağmen hala duruyorlaradaletsizlik olmuş bu
geçmiş olsun @mrt-06 sağlık olsun bundan sonra daha genç dinamik vede göze göze hitap eden şeylerle bekleriz)
ya ayıptır günahtır katy perry e bir puan verilirmien fazla 2 puandan aşağı düşmez
klip oynak ve olunca kendimi şarkıya veremiyorum)
gülağa hayranı @xemrexxx den her hafta tam puan alırsınGelecek sezon Zeki Müren ile katılmayı düşünüyordum.
bu şarkıyı geçen hafta şarkı söylerken oturduğu sandalyeye oturup söylesinO zaman klipsiz olanı atarız
gülağa hayranı @xemrexxx den her hafta tam puan alırsın)
bu şarkıyı geçen şarkı oturduğu sandalyeye oturup söylesin)
O zaman klipsiz olanı atarız
recep abiyi seyretmeden bişey söyleyememUmbrella'ya kaç vermişsin sen geçen sene.
@destere şemsiye ve Rihanna ikilisi. Bu hafta kesin tam puan bende.
Valla onu da sen bul geçen seneyle bu sene bir miUmbrella'ya kaç vermişsin sen geçen sene.
@destere şemsiye ve Rihanna ikilisi. Bu hafta kesin tam puan bende.
recep abiyi seyretmeden bişey söyleyemem)
Valla onu da sen bul geçen seneyle bu sene bir mi
Aynen çok 1 verdin Aslan Gibi sever misinKlip güzel hem kimsede yok bu sefer yanında.Göze hitaptan direk 7+ Şarkı çok hoj oradan 4 11.
Haklısın. Bu sezon daha çok 1 aldın benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?