MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

Çok katı öğretmenler olur ya sene başında gelirler benim dersimden geçmek zordur diye. İşte sende öylesin. :D Gelir gelmez en fazla 3 puan alırsın dedin.ss

o öğretmenler olmasa bizler şuan tembel tenekeydik ama harun :)
azim hırs katıyor o öğretmenler

@destere nin sexy puanları :

Seksendört = 12 puan
Ahmet Kaya = 11 puan
Rihanna = 10 puan
Yıldız Tilbe = 9 puan
Katy Pery = 8 puan
Sezen Aksu = 7 puan
Sıla = 6 puan
Barış Manço = 5 puan
Mustafa Ceceli = 4 puan
Tarkan = 3 puan
Yalın = 2 puan
Demet Akalın= 1 puan

Bir sus be :F
sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin :))

@destere şiddetle kınıyorum seni. :)
yalın yine şanslı kötü rakibesi demet olmasa sonuncuydu :))

@destere sen güzelden anlıyorsun cidden.:F
artık güzel şarkılar bekliyoruz rihanna bir yere kadar kurtarır :))

@destere o kadar kötü yorum yaptın ki yerin dibi bir puan sandım bence gayet iyi puan :D
sıla nın puanları onlar içinde şarkıya ait puan yok :)

sanırım seksendördün benden alacağı ilk ve son zirve puanı yatıp kalkıp kırgın kızlarına dua etsin :))

Şarkıda güzel aslında.s.s

Sıla'nın puan 6 ise bu hafta şarkımı seversin :D

Sıla'nın puan 6 ise bu hafta şarkımı seversin :D
işte 6 nın üstündeki her oy şarkıya ait demektir yani sağlamdan 6 puanın hazır şanslısın bence :))

yalnız bu altı rakamı, yarışmacı sayısı azaldıka düşecektir haliyle önümüzdeki hafta 5 diğer hafta 4 öyle gider :)

ayrıca yarışmanın sonucuna daha yeni baktım ? sezen aksu nun elenmesi kötü olmuş sezen aksu her zaman için ilk 4 arasında düşündüğüm bir sanatçıydı .. bu haftaki şarkısı pek hoş değildi vasattı ? buna rağmen elenmesi hayal kırıklığı?
çünkü sezenin 40 şarkısından biri vasatsa şu anda elenmeyen bazı sanatçıların 40 şarkısından bir iyi buna rağmen hala duruyorlar :) adaletsizlik olmuş bu :)

geçmiş olsun @mrt-06 sağlık olsun bundan sonra daha genç dinamik vede göze göze hitap eden şeylerle bekleriz :))

@destere Bu arada teşekkürler. :D Sana 1 puan verdim demiştin beni korkutmuştun neyse ki iyi bir puan vermişsin. :D
ya ayıptır günahtır katy perry e bir puan verilirmi :) en fazla 2 puandan aşağı düşmez :)

Yahu sen klibi ne yapacan şarkıya bak sen :F
klip oynak ve olunca kendimi şarkıya veremiyorum :))

ayrıca yarışmanın sonucuna daha yeni baktım ? sezen aksu nun elenmesi kötü olmuş sezen aksu her zaman için ilk 4 arasında düşündüğüm bir sanatçıydı .. bu haftaki şarkısı pek hoş değildi vasattı ? buna rağmen elenmesi hayal kırıklığı?
çünkü sezenin 40 şarkısından biri vasatsa şu anda elenmeyen bazı sanatçıların 40 şarkısından bir iyi buna rağmen hala duruyorlar :) adaletsizlik olmuş bu :)

geçmiş olsun @mrt-06 sağlık olsun bundan sonra daha genç dinamik vede göze göze hitap eden şeylerle bekleriz :))

ya ayıptır günahtır katy perry e bir puan verilirmi :) en fazla 2 puandan aşağı düşmez :)

O zaman klipsiz olanı atarız :F

Gelecek sezon Zeki Müren ile katılmayı düşünüyordum. :F