MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

Bende listesi var o yüzden şans tanıyorum

Hep potada ama belirli kişilerden hep tam/tama yakın alıyor yani yine öyle giderse hep kıl payı kurtarır

Valla olursa sürpriz olmaz ama yinede love the way you lie ile yarışacak bir sesi ve performansı yok bence.

Valla olursa sürpriz olmaz ama yinede love the way you lie ile yarışacak bir sesi ve performansı yok bence.

Yıldız ın da finallik 1-2 şarkısı var
Vazgeçtim ve Delikanlım bunlara gelebilecek mi onu merak ediyorum.Her hafta bilmediğim bir şarkıyı çıkarıyor

Ama gelmedin
ayrıca görmeden bilemeyiz

İddialı değilim bizim senle kulvarlarımız farklı sen düşük kademe

Bu sefer haddini bildircem sana.
Uff @Maskeli Fedai gibi oldu neyse işte seninle değilde Yalın ile finalde karşı karşıya gelirim umarım zaten yanlış bir politika izliyorsun gibi geldi bana.

Yıldız ın da finallik 1-2 şarkısı var
Vazgeçtim ve Delikanlım bunlara gelebilecek mi onu merak ediyorum.Her hafta bilmediğim bir şarkıyı çıkarıyor

Yıldızda bir ayağı çukurda. Şuan yarışmanın 3 önemli 3 tanede yarı önemli ismi var geri çöp.

Kendimi çeyrek finale bir atayım da gerisini siz düşünün Ki Sen, Zalim ve Her Şey Sensin karşısında
Ayy hep şu 3 şarkının ismi geçiyor

Bu sefer haddini bildircem sana.
Uff @Maskeli Fedai gibi oldu neyse işte seninle değilde Yalın ile finalde karşı karşıya gelirim umarım zaten yanlış bir politika izliyorsun gibi geldi bana.
Politika bizden sorulur benim her şarkım zirveye aday bundan mütevellit ayağınızı denk alın