Finalde kimin kazandığı önemli ama bu yarışta
Ben sadece elenebilecegini konuşuyorum öyle çokta iddialı değilsin yani
Finalde kimin kazandığı önemli ama bu yarışta
Ama gelmedin ayrıca görmeden bilemeyizÇeyrek final ve yarı finalde her şey olabilir belli olmaz bu işler ben geçen sezon Karabiberim değil de Dansöz'le gelsem Hande final göremeyecekti mesela.
İddialı değilim bizim senle kulvarlarımız farklı sen düşük kademeBen sadece elenebilecegini konuşuyorum öyle çokta iddialı değilsin yani
Bende listesi var o yüzden şans tanıyorum
Hep potada ama belirli kişilerden hep tam/tama yakın alıyor yani yine öyle giderse hep kıl payı kurtarır
Çeyrek Finalde ezer gecerimŞuana kadar ne Ceceli ne de tarkan bana rakip olmadı. Üstünlük kurdum onlara karşı çeyrek finalde de aynı şey olur bence ama çeyrek final adayı ikisi kesinlikle. diğer 3'umuz dışında.
Valla olursa sürpriz olmaz ama yinede love the way you lie ile yarışacak bir sesi ve performansı yok bence.
Kendimi çeyrek finale bir atayım da gerisini siz düşünün Ki Sen, Zalim ve Her Şey Sensin karşısındaAma gelmedin ayrıca görmeden bilemeyiz
Ama gelmedin ayrıca görmeden bilemeyiz
İddialı değilim bizim senle kulvarlarımız farklı sen düşük kademe
Çeyrek Finalde ezer gecerim
Yıldız ın da finallik 1-2 şarkısı var Vazgeçtim ve Delikanlım bunlara gelebilecek mi onu merak ediyorum.Her hafta bilmediğim bir şarkıyı çıkarıyor
Ayy hep şu 3 şarkının ismi geçiyorKendimi çeyrek finale bir atayım da gerisini siz düşünün Ki Sen, Zalim ve Her Şey Sensin karşısında
Politika bizden sorulur benim her şarkım zirveye aday bundan mütevellit ayağınızı denk alınBu sefer haddini bildircem sana. Uff @Maskeli Fedai gibi oldu neyse işte seninle değilde Yalın ile finalde karşı karşıya gelirim umarım zaten yanlış bir politika izliyorsun gibi geldi bana.
Yıldızda bir ayağı çukurda. Şuan yarışmanın 3 önemli 3 tanede yarı önemli ismi var geri çöp.
Çeyrek Finalde ezer gecerim
Erken henüzSen bana laf atıyon ama ölürüm sana yla tam üstü tam alırsın
Ayy hep şu 3 şarkının ismi geçiyor
Politika bizden sorulur benim her şarkım zirveye aday bundan mütevellit ayağınızı denk alın
Erken henüzSen bana laf atıyon ama ölürüm sana yla tam üstü tam alırsın
Yarı önemli demeyelim ama şu 5 tanesinin çok ömrü kalmadı haklısın
Bu sefer iddaliyimKuzu kuzu ile elendigin çeyrek finalde mi.
Ayy o da şarkımı Alain Delon onun üzerinden tır gibi geçer esamesi okunurBakalım zaman neler gösterecek. Rude Boy ile yarışacak şarkın varmiymis göreceğiz.
Bu sefer iddaliyim
Ayy o da şarkımı Alain Delon onun üzerinden tır gibi geçer esamesi okunur
Şarkılar azalıyor bence çok beklemeListeler gösteriyor. 2 katın puan alıyorum
Sürpriz bir karşılama olacak.
En gec 4 haftaya çıkarıyorum senin parçayı.