Şarkımı yine en sonda belirleyecem o zaman.Aynen kırdın artık
Final hedefli oyna.Demet ve Ahmet zayıf gelecek şu aralar işte onları ele finale oyna
Ay yok sinir geliyor bana burdan zayıf noktamı buldular pisKara Gözlüm var daha
Şarkımı yine en sonda belirleyecem o zaman.Aynen kırdın artık
Final hedefli oyna.Demet ve Ahmet zayıf gelecek şu aralar işte onları ele finale oyna
Ay yok sinir geliyor bana burdan zayıf noktamı buldular pisKara Gözlüm var daha
@sokak sanati m finalde hangi şarkıyı kullanıyorsun
Ne güzel olur.Seksendört ve Sıla düet yapsa keşke
Şarkımı yine en sonda belirleyecem o zaman.Eğer herkes iyi gelirse risk almam.
Hayır yapmaz demedim.Hani sebep yani yoksa bu forumda herkes adaletli kimseden şüphe duymuyorum.
Mesela sen x kişisini şu şarkısını beğenmedim diyorsun sen. Bende sebep arıyorum.
😱 Yok artık bu şarkılarla bile bir sürü 1 puan geliyor onunla düşünemiyorum.Ahmet in şarkısı kalmadı diyorum
Uzun ince bir yoldayım ı yolla bari
Valla bilemicem. Şu yalın ve Sıla ile yarı finalde büyük çarpışmayı bir atlatalim ona göre yol çizerimO ikisinden Biri elenmez ama keşke elense.Çeyrek Finalde Çok zor. Çok karmaşık olacak.
Ayy sen beni eleyemezsin sen benden önce gidecenValla bilemicem. Şu yalın ve Sıla ile yarı finalde büyük çarpışmayı bir atlatalim ona göre yol çizerimO ikisinden Biri elenmez ama keşke elense.Çeyrek Finalde Çok zor. Çok karmaşık olacak.
Valla ben en büyük rakibimden kurtuldum uygun bir zamanda da Sıla'dan kurtulursam iyi olur baya final puanın var çünkü.Bu hafta seni uğurluyoruz @Bully
😱 Yok artık bu şarkılarla bile bir sürü 1 puan geliyor onunla düşünemiyorum.Eski şarkıları erkenden elden çıkarmalıydım belki de bilmiyorum.
O uygun Zaman'ı yaratacak şarkılarımı çoktan tükettim canısıValla ben en büyük rakibimden kurtuldum uygun bir zamanda da Sıla'dan kurtulursam iyi olur baya final puanın var çünkü.
Bak çeyrek final çok zor olacak
Sıla-Yalın-Rihanna kalabilirse çok iyi gelir
Manço nun listesi de çok iyi özellikle son haftalarda baya iyi.Mustafa Ceceli ve Tarkan da iyi gidiyor.Bir de iki kişi elenecek çeyrekte
KGB, Azap ve Son Mektup da var.Bak babanı dinle
Dokunma
Kara Gözlüm
Rüya
Ölürüm Hasretinle var hala
Uzun İnce Bir Yoldayım la çoğu kişiden çok iyi alırsın
Şuana kadar ne Ceceli ne de tarkan bana rakip olmadı. Üstünlük kurdum onlara karşı çeyrek finalde de aynı şey olur bence ama çeyrek final adayı ikisi kesinlikle.diğer 3'umuz dışında.
Ayy sen beni eleyemezsin sen benden önce gidecen
Aa ben en iyi şarkılarını kullan öyle elen içinde kalmasın diye diyorum.Orası öyle.
Ay iki dakika övüyorum hemen pis pis planlara başlıyorsun.ss Ne kadar da meraklısın beni göndermeye.ss
Ben gitsem Yalın'ına yazık olur.
Manço yu saymadıAynen üstünlük sağladınız ama belirli şarkıları ilgi görür yani onların da.
Finalde kimin kazandığı önemli ama bu yarıştaYarı finalde direk finale çıkan bendim.
Çeyrek final ve yarı finalde her şey olabilir belli olmaz bu işler ben geçen sezon Karabiberim değil de Dansöz'le gelsem Hande final göremeyecekti mesela.O uygun Zaman'ı yaratacak şarkılarımı çoktan tükettim canısıbu hafta Aslan'lar gibi geleceğiz.
Bizde o belirli şarkılara geliyoruz. Geriye doğru gitmiyorum hep 1 adım ilerisi ile geliyorum ama yine de forumun Zevkleri değişik. Diamonds We Found Love Ve Çantaları remember forget you şuanlık final haftalarında kulla olacak gibi tabi şu listeye tekrar bakmam gerek.
Manço kaç haftadır 84 gibi gidiyor. Çok şans tanımadım nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?