MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

Aynen kırdın artık :oley:

Final hedefli oyna.Demet ve Ahmet zayıf gelecek şu aralar işte onları ele finale oyna :F

Ay yok sinir geliyor bana burdan zayıf noktamı buldular pis :( Kara Gözlüm var daha
Şarkımı yine en sonda belirleyecem o zaman. :Z Eğer herkes iyi gelirse risk almam. :A

Valla bilemicem. Şu yalın ve Sıla ile yarı finalde büyük çarpışmayı bir atlatalim ona göre yol çizerim:F O ikisinden Biri elenmez ama keşke elense.:F Çeyrek Finalde Çok zor. Çok karmaşık olacak.:(

Bak çeyrek final çok zor olacak :A

Sıla-Yalın-Rihanna kalabilirse çok iyi gelir :X

Manço nun listesi de çok iyi özellikle son haftalarda baya iyi.Mustafa Ceceli ve Tarkan da iyi gidiyor.Bir de iki kişi elenecek çeyrekte :(

😱 Yok artık bu şarkılarla bile bir sürü 1 puan geliyor onunla düşünemiyorum. :F Eski şarkıları erkenden elden çıkarmalıydım belki de bilmiyorum. :F

Bak babanı dinle :F

Dokunma
Kara Gözlüm
Rüya
Ölürüm Hasretinle var hala :F

Uzun İnce Bir Yoldayım la çoğu kişiden çok iyi alırsın :F

Bak çeyrek final çok zor olacak :A

Sıla-Yalın-Rihanna kalabilirse çok iyi gelir :X

Manço nun listesi de çok iyi özellikle son haftalarda baya iyi.Mustafa Ceceli ve Tarkan da iyi gidiyor.Bir de iki kişi elenecek çeyrekte :(

Şuana kadar ne Ceceli ne de tarkan bana rakip olmadı. Üstünlük kurdum onlara karşı çeyrek finalde de aynı şey olur bence ama çeyrek final adayı ikisi kesinlikle.:D diğer 3'umuz dışında.:X

Bak babanı dinle :F

Dokunma
Kara Gözlüm
Rüya
Ölürüm Hasretinle var hala :F

Uzun İnce Bir Yoldayım la çoğu kişiden çok iyi alırsın :F
KGB, Azap ve Son Mektup da var. :Z

Rüya'da Seksendört'ün kısımları çok az ya Hande Yener var hep. :F Ama yine de kullanacam. :Z

Şuana kadar ne Ceceli ne de tarkan bana rakip olmadı. Üstünlük kurdum onlara karşı çeyrek finalde de aynı şey olur bence ama çeyrek final adayı ikisi kesinlikle.:D diğer 3'umuz dışında.:X

Manço yu saymadı :F Aynen üstünlük sağladınız ama belirli şarkıları ilgi görür yani onların da.

Orası öyle. :D

Ay iki dakika övüyorum hemen pis pis planlara başlıyorsun.ss Ne kadar da meraklısın beni göndermeye.ss

Ben gitsem Yalın'ına yazık olur. :A
Aa ben en iyi şarkılarını kullan öyle elen içinde kalmasın diye diyorum. :bhr:

Jüri olursun sen de. :A :Z Haftaya Bir Bahar Akşamı geliyor güzel puanlarını beklerim. :Z

Manço yu saymadı :F Aynen üstünlük sağladınız ama belirli şarkıları ilgi görür yani onların da.

Bizde o belirli şarkılara geliyoruz. Geriye doğru gitmiyorum hep 1 adım ilerisi ile geliyorum ama yine de forumun Zevkleri değişik. Diamonds We Found Love Ve Çantaları remember forget you şuanlık final haftalarında kulla olacak gibi tabi şu listeye tekrar bakmam gerek.:D
Manço kaç haftadır 84 gibi gidiyor. Çok şans tanımadım nedense.:D

O uygun Zaman'ı yaratacak şarkılarımı çoktan tükettim canısı :A bu hafta Aslan'lar gibi geleceğiz. :A
Çeyrek final ve yarı finalde her şey olabilir belli olmaz bu işler ben geçen sezon Karabiberim değil de Dansöz'le gelsem Hande final göremeyecekti mesela. :A

Bizde o belirli şarkılara geliyoruz. Geriye doğru gitmiyorum hep 1 adım ilerisi ile geliyorum ama yine de forumun Zevkleri değişik. Diamonds We Found Love Ve Çantaları remember forget you şuanlık final haftalarında kulla olacak gibi tabi şu listeye tekrar bakmam gerek.:D
Manço kaç haftadır 84 gibi gidiyor. Çok şans tanımadım nedense.:D

Bende listesi var o yüzden şans tanıyorum :A

Hep potada ama belirli kişilerden hep tam/tama yakın alıyor yani yine öyle giderse hep kıl payı kurtarır :F