Bu arada oylama son günü sana süprizim var ayrıca o gün de benim burada son günümAnladım Enis. Özleteceksin yine kendini anlaşılan.
Anladım Enis. Özleteceksin yine kendini anlaşılan.
Bu arada oylama son günü sana süprizim var ayrıca o gün de benim burada son günümAnladım Enis. Özleteceksin yine kendini anlaşılan.
Anladım Enis. Özleteceksin yine kendini anlaşılan.
Bu arada oylama son günü sana süprizim var ayrıca o gün de benim burada son günüm
Bende öyle umuyorum İyidir iyiKötü bir sürpriz değildir umarım.ss
Göreceğiz. Şimdilik dinlemeyeceğim, acelesi yok@Amoureux bu sefer tam verir Şarkının sözleri çok anlamlı
Bende öyle umuyorum İyidir iyi
Kim elendi bu arada dün @sokak sanati.?
Sertab'ı yolladık. @adımutlulukk 'ta çok mutlu oldu. Diğer yarışmaya ağırlık verecekmiş.
Abartmayalım
Sertab'ı yolladık. @adımutlulukk 'ta çok mutlu oldu. Diğer yarışmaya ağırlık verecekmiş.
Yok mutlu olmadım ama üzülmedimde.
Kırgın Çiçekler etkisiyle iyi puan alacaksın
Efendim bu hafta Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından "Küçüğüm" ile sizlerleyiz...
Ne kadar az yol almışım ne kadar az yolun başındaymışım meğer... Elimde yalandan kocaman, rengarenk geçici oyuncak zaferler... Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün korkularım.. Gururum bu yüzden bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım...
Wilson İlkeleri cemiyetine özel İngilizce sözlerimiz;
How less I've moved forward, how less, now I found out that I'm still in the beginning of the road... What I have in my hands are faked up, giant, colorfull, temporary, toy victories.
How less I've moved forward, how less, now I found out that I'm still in the beginning of the road... What I have in my hands are faked up, giant, colorfull, temporary, toy victories...
Dizi Kliplerimiz
DOKSANLAR
KIRGIN ÇİÇEKLER
GÜNEŞİN KIZLARI
SILA
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
+89745615645Kırgın Çiçekler etkisiyle iyi puan alacaksın
Benimkini beğendin mi sen bakayım ayrıca seninki ney+89745615645
Neydi seninki bakem?Benimkini beğendin mi sen bakayım ayrıca seninki ney
Neydi seninki bakem?
''Nerden Bileceksiniz'' efsanesiyle geleceğim bu hafta da.