Zaman geçtimi veriyim mi napayım?
Zaman geçtimi veriyim mi napayım?![]()
Daha 1 gün var be ne geçmesi![]()
Puan durumu istiyozDaha 1 gün var be ne geçmesi![]()
Sanırım 161 olan benimPuan Durumu :
1)171
2)161
3)144
SON DÖRT ELENME RİSKİ TAŞIYOR!
Şansa bak keşke +10 vereydin.Katy kapten vurmuş.Seksendört. :/ (Bir şebnemden dinleyeydik diyerek efkarlandım.
1 dakikalık bölümü sırf rihannadan duymak isterdim, stay sevdiğim şarkılarından. Ceceli'nin nadir şarkısını beğenirim, beğendim ama çok zorlu bir haftaya geldi bu seferde.Valla illa ki verme şuna der gibi.
Bu haftada çok sağlam olmuş yalnız ya.Beğenmediğim şarkı çıkmadı napacağık şimdi.
Barış Manco'ya birincilik çıkartmam lazımdı şuanda yapamıyorum taa ortalara gitti üzüldüm bildiğin.![]()
Şansa bak keşke +10 vereydin.![]()
+6 verdiysen sorun yok.Bu sefer rakiplerinin hatası, ben beğendim ama veremiyorum, benlik değil durum.![]()
![]()
+6 verdiysen sorun yok.![]()
Ya Sıla 😵Katy kapten vurmuş.Seksendört. :/ (Bir şebnemden dinleyeydik diyerek efkarlandım.
1 dakikalık bölümü sırf rihannadan duymak isterdim, stay sevdiğim şarkılarından. Ceceli'nin nadir şarkısını beğenirim, beğendim ama çok zorlu bir haftaya geldi bu seferde.Valla illa ki verme şuna der gibi.
Bu haftada çok sağlam olmuş yalnız ya.Beğenmediğim şarkı çıkmadı napacağık şimdi.
Barış Manco'ya birincilik çıkartmam lazımdı şuanda yapamıyorum taa ortalara gitti üzüldüm bildiğin.![]()
Bu hafta @destere oy ver.
@beyazsoy böyle bir kaliteyi sende beğenirsin bence.
Sıkıcı bulanlar var şarkıyı bnce @Tolstoyevski 'de kullanabilirsin.![]()
Lo ben bile oy verdim daha sonuçlar açıklanmadı mı![]()
@sokak sanati Nasıl Alp sin @gözlemci ye hatırlatacaktık
@Tolstoyevski 1 saate kullanacak
@beyazsoy da gece kullanır![]()