BakılırHalbuki ben Sıla'yı çok beğenmiştim.
Okula gideceğim şimdi lütfen ısrar etme.
Çiğdem'ide senide seviyorum ikinizde iyi ki varsınız forumda.e o zaman öyle desene okula gidecem sonra okurum desene
çiğdemle konuşuyorsun beni görmemezlikten geliyorsun🙂🙂🙂
12 puan senindir
Bu hafta ki şarkım çok popüler bir şarkı. Umarım sizde beğenirsiniz.
Youtube'de 600 Milyondan fazla dinlenmiş.😎😎
Katy Perry - Firework
Beğeneceğinizi düşünüyorum.
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@Amoureux
y
ona doktordan gelince bakarım pek umutlu değilim ama neyseStay'i nasıl buldun gıcık.
ona doktordan gelince bakarım pek umutlu değilim ama neyse
AHMET KAYA'DAN ''NERDEN BİLECEKSİNİZ'' ŞARKISI BU HAFTA SİZLERLE...
Gökte yıldız söner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye içtiğimi
Nereden bileceksiniz...
@Bully @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Castei @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @DarkLeqenD @MelankoliK @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @Tolstoyevski @Almila @Amoureux @tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Maskeli Fedai @Ahmad @gözlemci @ozgur2113 @Reytinger @adımutlulukk @beyazsoy @OzaN @*YıldırıM* @S.G.A.T. @hayret bi şey @BesaleT @HarzeM @eskici @EnveR ve unuttuğum diğerleri...
Yok diyorum artıkAHMET KAYA'DAN ''NERDEN BİLECEKSİNİZ'' ŞARKISI BU HAFTA SİZLERLE...
Gökte yıldız söner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye içtiğimi
Nereden bileceksiniz...
@Bully @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Castei @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @DarkLeqenD @MelankoliK @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @Tolstoyevski @Almila @Amoureux @tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Maskeli Fedai @Ahmad @gözlemci @ozgur2113 @Reytinger @adımutlulukk @beyazsoy @OzaN @*YıldırıM* @S.G.A.T. @hayret bi şey @BesaleT @HarzeM @eskici @EnveR ve unuttuğum diğerleri...
AHMET KAYA'DAN ''NERDEN BİLECEKSİNİZ'' ŞARKISI BU HAFTA SİZLERLE...
Gökte yıldız söner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye içtiğimi
Nereden bileceksiniz...
Foruma ara vereceğim, eskisi gibi aktif olamayacağım.Yok diyorum artık
@sokak sanati sorry
Ya ama bu şarkıyı kullanmamalıydın şimdiden. Çünkü Ahmet Kaya'nın en iyi şarkısı.
Yok diyorum artık
@sokak sanati sorry
Ya ama bu şarkıyı kullanmamalıydın şimdiden. Çünkü Ahmet Kaya'nın en iyi şarkısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?