26 demişsinya ayoll şimdide tarih 26 yeni güüne girdiğimizi farke tmemişim@Çiğdem- nerede Pazar dedim kız yoldurma kendini
26 demişsinya ayoll şimdide tarih 26 yeni güüne girdiğimizi farke tmemişim
0:48-1:48 racap yap belki oylayan olurda yeni haftaya kalırızİlk defa haftayı erkenden açtım Recapın başına Kadere Bak ı eklicem
Beni mi taklit ediyorsun sen ezik.Şarkılarını yollamayan kalmasın hatırlatma mesajı yollayanlar üstüne almasın.
@sokak sanati @Harunnn60 @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @EFE UYSAL @tolgab @Ahmad @-potterhead- @xemrexxx @Maskeli Fedai @mrt-06
Taklitler asıllarını yaşatır bu yüzden seni yaşatmayı göze alamamBeni mi taklit ediyorsun sen ezik.
Uvvv hemen de hazır cevap.Taklitler asıllarını yaşatır bu yüzden seni yaşatmayı göze alamam
Bu hafta ki şarkım çok popüler bir şarkı. Umarım sizde beğenirsiniz.
Youtube'de 600 Milyondan fazla dinlenmiş.😎😎
Katy Perry - Firework
Beğeneceğinizi düşünüyorum.
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@Amoureux
y
Pek sevmem.Bu haftaki şarkım 'Masum Değiliz'
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Ne oldu ki?
Okula gideceğim şimdi lütfen ısrar etme.ne olacak dizimedyanın senaryosuna kaç kere etiket yaptım
yorum yaz diye görmemezlikten geldiniz sende @Çiğdem- de