1 dk mı?Konuda 18 jüri var 2 kişi oy kullanamıyor mu16 bile yeter yani fazlasıyla.
Recepler kovalasın seni emi. ss
1 dk mı?Konuda 18 jüri var 2 kişi oy kullanamıyor mu16 bile yeter yani fazlasıyla.
Konuda 18 jüri var 2 kişi oy kullanamıyor mu16 bile yeter yani fazlasıyla.
Çok yarışmacı var zaten 16 jüri bile fazla ilk hafta rekor sayılar görecez sanırım.Enver hande oldu,Murat da oradaki biri
Kesin oylama 1 haftada biter.Çok yarışmacı var zaten 16 jüri bile fazla ilk hafta rekor sayılar görecez sanırım.
@GunesinOglu 2 günde eksiksiz kullandıracaktır herkese inanıyorum ona.Kesin oylama 1 haftada biter.
Kaç kere inandın fos çıktı.
%50 kullandırıyon diyelim ona o zaman.Nasıl fos çıktı bence hakkımı yeme.1 günde oylamayı eksiksiz tamlamışlığım var Bully de biliyor
Aynen geçen sezonki performansın çok iyiydi devamını bekliyoruz All-Star'da.Nasıl fos çıktı bence hakkımı yeme.1 günde oylamayı eksiksiz tamlamışlığım var Bully de biliyor
%50 kullandırıyon diyelim ona o zaman.
Ben denk geldiğimde geç kullanıyordu kullanlar.Nasıl %50 kullandırıyorsun her zaman sonuçları 2 gün sonra açıkladım en fazla 2 eksik çıkıyordu
Ben denk geldiğimde geç kullanıyordu kullanlar.
Ne alınıyorsun kanka ya olabilir böyle şey tek tük lafım yok sana şaka amaçlı mesajı yazdım zaten.Söz yok sana.Nasıl denk geliyordun anlamadım.Sonuçlar hep zamanında açıklandı bu sezon.En fazla 1 saat erteliyordum sonuçları.Neyse ben işini beceremeyen biriyim zaten.Onların oylarını kullanmasını sağlayamam neyse iyi akşamlar
Hadi başlayalım
Yap tabi ya erkenden başlayalım gün doğmadan neler doğarRecapı yapıyorum şu an inşallah gün bitmeden paylaşırım. @mrt-06 yatutarsa gelmez demi ya
gece 1 e yetişse yeter benceRecapı yapıyorum şu an inşallah gün bitmeden paylaşırım. @mrt-06 yatutarsa gelmez demi ya
gece 1 e yetişse yeter bence
yatutarsa gelmez zaten muratı okadar önemsidiğinie sanmıyorum gülşen olsaydı neyse derdim hem gele bile7 eylülde gelmeyeceği kesin yanı onun garantisini verebilirim ilk haftaya yetişmez hatta eylül ayına hiç beklemiyorum gelirse ekimde gelir23.30'a da yetişir sadece yatutarsa gelir mi gelmez mi onu deyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?