MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Rihanna'nın bana göre en iyi şarkıları arasında yer alıyor.
İyi bir puan alacaksın benden hem de baya iyi.

Bitter çikolatama puanlarım helal olsun.

ayy sen ne dersen tersi çıkıyor oyüzden sorun yok acun gibi şu yarışmalara karışamdan uzaktan takip etsen keşke bak adam anlamıyor karışmıyor sende otur oturduğun yerde izle uzaktan

ayy sen ne dersen tersi çıkıyor oyüzden sorun yok acun gibi şu yarışmalara karışamdan uzaktan takip etsen keşke bak adam anlamıyor karışmıyor sende otur oturduğun yerde izle uzaktan

Bak puanlamam 20 üzerinden 5'i çakıveririm

Rihanna'nın bana göre en iyi şarkıları arasında yer alıyor.
İyi bir puan alacaksın benden hem de baya iyi.

Bitter çikolatama puanlarım helal olsun.

Bende ilk haftadan iyi başlayayım dedim sakin ama güzel şarkı.
Disturbia ile ikisi arasında kaldım ben bunun ikili elemelerde zorlanacağını düşündüğüm için bununla geldim.

hahahahah ayy işte böyle çok güzel kıvırmışsın cnm

Arkadaşlar 7 Eylül'de başlıyoruz dedim ama tüm şarkılar elime yarın ulaşırsa yarın bile başlarız

Bende ilk haftadan iyi başlayayım dedim sakin ama güzel şarkı.
Disturbia ile ikisi arasında kaldım ben bunun ikili elemelerde zorlanacağını düşündüğüm için bununla geldim.
Baya iddialı başlayacaksın anlaşılan.

Man Down'u merakla bekliyorum. Hergün illa ki dinlerim.

Arkadaşlar 7 Eylül'de başlıyoruz dedim ama tüm şarkılar elime yarın ulaşırsa yarın bile başlarız
efe şarkısını gönerip gitseydi başlardık hande sorununuda çözdük ama 5 eylülde açıklıcam dedi gönderipte gitseydi keşke en azından racap dinler havaya girerdik

Bende aklıma gelenlere genel yorum yapayım.

Gülşen'in şarkılarının çoğunun sözü anlamsız ve sadece nakaratı güzel olmasına rağmen Dan Dan'ı seviyorum. İlk 5'imde olacaksın.
@Billy Kane

Açıkçası yarışma boyu korktuğum isim Ahmet Kaya @Yiğitt

Çiğdem beğendiğimi söyledim ilk 20'imdesin.
@Çiğdem-

Kaçın Kurası'da iyidir. @mrt-06

Klip gelir merak etme sen. Albüme en az 2 klip daha gelecek. Onlardan birisi İstisna