MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Burcu Güneş bence iyi başlamış.
@HachiKo ilk hafta için çok iyi. @Çiğdem- 'e göre daha iyi kullanacaksın gibi.

@tolgab gölge benim açımdan iyi değil ama seveni bol. Biraz garip geldi o şarkı bana antipatim var biraz.
İyi bir hafta geçireceksin kesin.

@Billy Kane İlk hafta için fazla iyi gelmişsin. İlk dinlediğimde sevmediğim ancak zamanla ısındığım hoş bir şarkı.
Çok başarılı bir hafta seni bekliyor bence.

@adımutlulukk ben bunun orjinalini dinlediğim için çok çakma geliyor. Yinede Sertab için bir şeyler yapacağımdan eminim. Severim Sertab'ı.

@ozgur2113 Kırgın Çiçekler'den kulağımın çok aşina olduğu bir şarkı. Kötü olmayan başarılı bir parça. İyi puan alıp iyi hafta geçirirsin bence.

@xemrexxx iyi seçim yapmışsın sende.
Yine ilk haftan iyi gelir senin.

@Çiğdem- şarkın nerdeyse benden bile büyük. Bu kadar nostalji ile işin zor olacaktır ama bence güzel şarkı.
Kulağa hoş geliyor.

@mrt-06 çok tatlı bir şarkı seçmişsin.

@Harunnn60 Birthday ile giriş kötü bir fikir değil. Katy'nin sempatik tatlı bir şarkısı. Çok dinlemesemde severim.

@*YıldırıM* Oooo oldum şarkıyı duyunca. İyi bir puan bekle benden.

@S.G.A.T. Çok sevdiğim biri Teo ama buna pek ısınamadım.
Elenmezsin ama ilk haftayı atlatırsın bence.

@vadikızı iyi başlangıç yapmak istemişsin sanırım.
Bende destekleyeceğim iyi bir başlangıç yapman için.

@-potterhead- sende ehh işteliksin. Bakalım nasıl bir puan vereceğim. Ben bile merak ediyorum.

@Yiğitt hoş bir şarkı seçmişsin. Eskiden çok saçma şarkılar seçiyordun.
Bu iyi.

@Bully hiç tanımadığım, dinlemediğim bir şarkı.
1 puanı hakkettin.😛 umarım atlatırsın ilk haftayı.

@hayret bi şey dilinden düşüremediğin istisna ile gelmişsin. Klip gelsin diye çok söylendin ama gelmedi galiba. Gelmezde zaten. Kötü olmayan bir şarkı.

@denizz19 Ehhh işte. Ama ilk tercihine göre iyi bir değişim yapmışsın elbette.

Yok gelmedi.

Son düzenleme:
ayy yine bilindik @sokak sanati işte 2.sezon gibi mustim ve yalın la uğraşmaya daha bismillah ilk haftadan başlamış şuna gününü gösterelim @Bully

Teşekkürler.
Bence de ilk hafta için kötü fikir sayılmaz beğenmene sevindim. Şarkımın bu hafta için iyi olduğunu düşünüyorum.

Şarkıları burada paylaşacağınıza bana atın be

ayy yine bilindik @sokak sanati işte 2.sezon gibi mustim ve yalın la uğraşmaya daha bismillah ilk haftadan başlamış şuna gününü gösterelim @Bully

Napayım çok iyi gelmedi kulağıma Bully'nin şarkı.

Senin ki biraz daha iyi.

Teşekkürler.
Bence de ilk hafta için kötü fikir sayılmaz beğenmene sevindim. Şarkımın bu hafta için iyi olduğunu düşünüyorum.

İkimizde umarım atlatırız. İki kişi zaten yabancı. Biraz destek çıkılacak gibi hissediyorum:

Senin ki biraz daha iyi.

İkimizde umarım atlatırız. İki kişi zaten yabancı. Biraz destek çıkılacak gibi hissediyorum:
Sadece 2 kişi mi var yabancı olarak?😕 Evet destek çıkılmalı şarkını beğendim zaten hatta bu şarkıyı 2 yada 3.hafta kullanırsın zanentmiştim.

@sokak sanati ben şarkıma güveniyorum zaten senin beğenmemen daha iyi oluyor genelde benim için

Bu arada Serdar nostalji ile gelmedi onun şarkısı Elimle

Senin ki biraz daha iyi.

aaa benimkini önde tutuyorsun biraz yani oda birşeydir sen racaptan da dinle dinledikçe kalitesini anlıcaksın bir iki kişinin daha önüne koysan senin için başarıdır yani napalım hiç yoktan iyidir
ayrıca berene olan puanlarımıda aklına getir biraz ben fobimi kırdım sende kır

@sokak sanati ben şarkıma güveniyorum zaten senin beğenmemen daha iyi oluyor genelde benim için

Bu arada Serdar nostalji ile gelmedi onun şarkısı Elimle

Musti ile karıştırdım mesajları her halde.
Güven güven. Bilmiyorum zaten forum bir garip. 200M 'lik şarkıya Senin şarkıyı tercih edecekler çıkabiliyor.ss

Sadece 2 kişi mi var yabancı olarak?😕 Evet destek çıkılmalı şarkını beğendim zaten hatta bu şarkıyı 2 yada 3.hafta kullanırsın zanentmiştim.

Biraz eklemeler yaptım listeye ve bu biraz heyecan yaşatmıştı ilk sezonda. İlk hafta götürür gibi.
Daha hatreketli 2-3 parça 2 tanede slow ekledim eski listeye.

Bir şeyler düşüncez.
Fobi falan yok olacak İnşallah.
belki final puanlarını bana verirsen tam puan bile alırsın.

Dedim zaten eski ama kulağıma güzel gelen bir şarkı seçmişsin diye.

ayoll serdara demişsin onu şarkın güzel demişsin ama mustiye kötü yorum yapmışsın bukadar nojtası benden büyük falan filan yoksa serdarla mustinin yorumlarınımı karıştırdın yukarıda yazmışsınya

Orada bir karışma olmuş. Ben beğendim şarkını azda olsa.

Canısı yorumunu ağzım kulaklarımda okudum.
Seviliyorsun.😉

@sokak sanati gibi ben de genel yorum yapayım bari

@tolgab Gölge bence çok iyi bir seçim olmuş.İlk ona rahat gireceğini düşünüyorum ama forumun sağı solu belli olmuyor

@Billy Kane Demet'e söylediklerimin aynısını sana söyleyeceğim.İlk ona kesinlikle gireceğini düşünüyorum hatta 1. bile olabilirsin.

@adımutlulukk Bu haftaki 1.m sensin.Şarkıyı çok seviyorum ben nedense.İnşallah ilk dörtte olursun da final puanı alırsın.

@sokak sanati İyi başlamışsın ama forum bu şarkıyı harcar son sıralarda atlatacağını düşünüyorum

@Çiğdem- Çok kötü gelmişsin bence

@mrt-06 Çok eğlendiğim bir şarkı ilk beş kesin diyorum

@xemrexxx ve @HachiKo çok çok iyi başlamışsınız.Garanti ilk beştesiniz hatta

@Harunnn60 şarkıyı zaten ben önerdim.Kötü verirsem olmaz şimdi

@S.G.A.T. @*YıldırıM* @hayret bi şey Üçünüzün şarkısı da fena değil ama haftaya daha iyi geleceğinizi düşünüyorum.

@denizz19 Final puanı alacağını düşünmüyorum ama ilk onda yer alırsın orası kesin

@Maskeli Fedai Tarkan bu ya söze gerek var mı

@Bully şarkıyı çok sevdiğimi belirtmiştim.İlk ondaki yerin hazır

@Yiğitt Ahmet Kaya beklediğimden iyi başladı.Ama son sıralarda yer alırsan şaşırmam

@ozgur2113 Şarkıyı çok severim.Zaten kç izleyen çok kişi var.Onlar da bu şarkıyı çok sevdiği için iyi verir.Haftayı rahat atlatırsın.

@vadikızı Abla geçen sezon da bunla başlamıştın.İnşallah elenmezsin

Orada bir karışma olmuş. Ben beğendim şarkını azda olsa.
iyi vlla hevesimi kırmıştın o ne yorum dedim daha ilk haftadan ozaman eski slowları güzel oluyor yorumu banaydı şu yorumalrını düzelt insanlar oluyor kötü etkileme milleti mustime karşı

Canısı yorumunu ağzım kulaklarımda okudum.
Seviliyorsun.😉

Sende.
Serdar'ı Bully'den daha iyi yöneteceğine eminim.

Bilmiyorum. Yabancı sevenlerde var. Ben rahat geçeceğimi düşünüyorum.

iyi vlla hevesimi kırmıştın o ne yorum dedim daha ilk haftadan ozaman eski slowları güzel oluyor yorumu banaydı şu yorumalrını düzelt insanlar oluyor kötü etkileme milleti mustime karşı

Tamam düzelteceğim.