ayoll daha kimle katıldığımı bilmiyor burcuyla sanıyor hala nasıl çalıştırdınÇalıştırdım tabii ablası o seni sinir etmeyi seviyor da ondan öyle diyor.
ayoll daha kimle katıldığımı bilmiyor burcuyla sanıyor hala nasıl çalıştırdınÇalıştırdım tabii ablası o seni sinir etmeyi seviyor da ondan öyle diyor.
@GunesinOglu ne kadar sürer peki sonuçların açıklanması.
Çabuk unutabiliyor kendisi benim bir suçum yok.ayoll daha kimle katıldığımı bilmiyor burcuyla sanıyor hala nasıl çalıştırdın
Herkes kendi şarkıcısını lider görür bu da Star için Sezen aksu diyorCamın açık uyumuşsun canısı.
1. Sezon Aksu.
Kim kimi destekliyor diye hiç bakmadım valla.Sadece Burcu Güneş'e karşı nedense bir antilik besliyorum.ayoll daha kimle katıldığımı bilmiyor burcuyla sanıyor hala nasıl çalıştırdın
Görürsün sen 1. Sezoş.Herkes kendi şarkıcısını lider görür bu da Star için Sezen aksu diyor
Burcu Güneş yakında Star dizisine şarkı yaparsa antiliğin kalkarKim kimi destekliyor diye hiç bakmadım valla.Sadece Burcu Güneş'e karşı nedense bir antilik besliyorum.
Görürsün sen 1. Sezoş.
Ay allah korusun. 😱Burcu Güneş yakında Star dizisine şarkı yaparsa antiliğin kalkar
Sen Çalıkuşu izliyordun dimi Sıla şarkısı çalmıştı seversin artıkAy allah korusun. 😱
Bugün ne kadar datlusun la.Camın açık uyumuşsun canısı.
1. Sezon Aksu.
mustafa sandala kötü vermemişşindir inş ama sana güvenemiyorum benKim kimi destekliyor diye hiç bakmadım valla.Sadece Burcu Güneş'e karşı nedense bir antilik besliyorum.
Görürsün sen 1. Sezoş.
Çalıkuşu ve Sıla mı?Sen Çalıkuşu izliyordun dimi Sıla şarkısı çalmıştı seversin artık
Senden çok Sezen'i destekliyorum valla.Bugün ne kadar datlusun la.Helal.
Düşük vermişim.mustafa sandala kötü vermemişşindir inş ama sana güvenemiyorum ben
Çalmışlar evetÇalıkuşu ve Sıla mı?
Senden çok Sezen'i destekliyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?