- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
1 sana kesinlikle cnm hiç kurtulusun yokkk vlla
Of course
tarkanıda unutma üçünüzden birine 1 gelir ondan ama o oy gönderene kadar bırak çeyrek finali all star biter ayolll kavrayana kadar yanı sende 1 puanlar kurtulursunAyağına köle olurum yptırtmam.
Ya Yalın'a ya bana verecek ama ben Yalın'a verdirtcem. Yoksa azap gibi çökerim üstüne. @vadikızı ablam, güzeller güzeli ablam, akıllı zeki adeta bir meleksin lütfen 1 puanı bana verme. Şuan cidden ağlıyorum.
Oylamayı başlat sen bize karışma.ss
Abla duymasın seni boğartarkanıda unutma üçünüzden birine 1 gelir ondan ama o oy gönderene kadar bırak çeyrek finali all star biter ayolll kavrayana kadar yanı sende 1 puanlar kurtulursun
tarkanıda unutma üçünüzden birine 1 gelir ondan ama o oy gönderene kadar bırak çeyrek finali all star biter ayolll kavrayana kadar yanı sende 1 puanlar kurtulursun
@sokak sanati evde değilim canım kurstan çıktım akşama doğru da filme gitçes
Birkaç kişi daha vardı Rihanna antisiTarkan yada Yalın'ı harcasın valla beni harcamasın. 1 puana hazır değilim.
Birkaç kişi daha vardı Rihanna antisi
Abla duymasın seni boğar
ceceli ve sıla bayram eicek vlla 11 er puan onlara geriye kalan 3 puanıda siz üçünüzde pay eder 1 tarkan 1 yalın 1 rihanna 11 sıla 11 ceceliTarkan yada Yalın'ı harcasın valla beni harcamasın. 1 puana hazır değilim.
Tolgabda bana 25 verirceceli ve sıla bayram eicek vlla 11 er puan onlara geriye kalan 3 puanıda siz üçünüzde pay eder 1 tarkan 1 yalın 1 rihanna 11 sıla 11 ceceli
ceceli ve sıla bayram eicek vlla 11 er puan onlara geriye kalan 3 puanıda siz üçünüzde pay eder 1 tarkan 1 yalın 1 rihanna 11 sıla 11 ceceli
ayoll diğerlerine 0 mı vericek 15 puanı 5 kişi içinde pay edecekTolgabda bana 25 verir
Tolgabda bana 25 verir
İstediği gibi verir 0de verirayoll diğerlerine 0 mı vericek 15 puanı 5 kişi içinde pay edecek
ozaman birinize 3 birinize 2 irinize 1 şaka yapıorum ayollSadece 1 kişiye 1 veriyor. O kadar adaletsiz dağılım yapmaz @vadikızı bence.
ozaman birinize 3 birinize 2 irinize 1 şaka yapıorum ayoll
ama sen 1 puana ahzırlıklı ol bence
aaa doğru 1.sezondan beridir destekçinim vlla elenim yine bırakmıyorumÇiğdem senin 300 puan hakkın olmalı 3 sezonun her haftasına oy kullandın.
Tarkan elenirse bu hafta Maskeliden kurtuluşun yokaaa doğru 1.sezondan beridir destekçinim vlla elenim yine bırakmıyorum
toplamda 62 hafta oy kullanmısım sanırım
sevdiğim şarkılar çok bu hafta bana özel bir puan avantajı versen ozaman elimi daha rahatlatsanda garibanlara güzel güzel puanlar dağıtsam