Kimin eleneceğini çok merak ediyorumBunsuz buralara gelmen büyük başarı cidden.En iyisi finalde seni yeneyim. İkimizde finale çıkarız umarım.
Kimin eleneceğini çok merak ediyorumBunsuz buralara gelmen büyük başarı cidden.En iyisi finalde seni yeneyim. İkimizde finale çıkarız umarım.
tarkanın açık ara en iyi şarkılarından bir tanesi belkide en iyisidir hak ettiği 1.sırayı artık alır umarım bu hafta diyelimEvet ve geldik çeyrek finale.Kullanacağım şarkı Tarkan'ın gelmiş geçmiş en iyi şarkısından olan Ölürüm Sana albümünün en iyi şarkısı "Şımarık"
Şarkı yayınlanır yayınlanmaz Dünyada en çok satan 1.albüm olma özelliği taşıyor.
Ayrıca şarkının video klibi Avrupa’da MTV ve MCM gibi uluslararası müzik kanallarında yayımlandı ve CNN gibi uluslararası haber kanalları programlarında Tarkan’ın başarılarına yer verdiler."Şımarık", Tarkan'a MIDEM 1999 da altın plak kazandırırken; Ayrıca Tarkan albümü, 1999 yılında Tarkan'a Dünya Müzik Ödülleri'nde "En Çok Satan Orta Doğulu Şarkıcı" dalında ödül kazandırdı. Ödül töreninde "Şımarık"'ı söyleyen Tarkan ayakta alkışlandı.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @GunesinOglu @Yiğitt @Amoureux @Harunnn60 @Tolstoyevski @turkuazz @mrt-06 @eskici @xemrexxx @DarkLeqenD @ozgur2113 @-potterhead- @Ahmad @BesaleT @cevaa @EnveR @pompy @Reytinger @Billy Kane @ABAY_06 @cookies @Castei @ xdragxx @destere @Aserat @tolgab @soo @apoyta @batuhankaralar @S.G.A.T. @hayret bi şey @*YıldırıM* @Felon @Almila @gözlemci @adımutlulukk @HachiKo @eros
Kimin eleneceğini çok merak ediyorum
İnş yardırırsın da herkein işi çok zor olacak bence 2 kişide zirveyi hem kılpayı kaçıracak ve elenecek.Çok sürpriz bir hafta olacak.Sen geçen hafta baya dişini gösterdin. Ensemizdeydin. Tarkan çok güçlü geldi. Sıla ve Yalın'ı seven bol zaten. Ben bu hafta baya yardırmam lazım.
İnş yardırırsın da herkein işi çok zor olacak bence 2 kişide zirveyi hem kılpayı kaçıracak ve elenecek.
tarkanın açık ara en iyi şarkılarından bir tanesi belkide en iyisidir hak ettiği 1.sırayı artık alır umarım bu hafta diyelim
ayrıca bu 1999 yılından tarkan toplama albümden çıkan 2.klibi yanı 1997 yılında orjinal klibi şu televizyondanda bu klibi izlediğimi çok hatırlıyorum mustinin araba şarkısından sonra tarkanın şımarık şarkısı çocukuğumda önemli rol oynuyor
daha karizmatik bencePuan sistemide değişti. Tam bir muammayız şuan.Bakalım neler olacak.
Tarkan burada daha parlakımsı.
daha karizmatik bence
tüm şarkıları nerdeyse seviyorum bazılarınıza düşük vermek içimden gemiyordu @GunesinOglu 25 puan yapması biraz işime geldi şimdi iyi puanlar dağıtabilirim sizlere 17 haftanın 17 sindede oy kullandım elendim 10 haftadır elendiğim halde herkesten önce kullanmaya devam ettim elendiğim halde bile bu yarışmayı yine en ciddiye alan benim 25 puanı kullanmak herkesten çok benim hakkım kimse kusura bakmasın
Egolu kızzzdaha karizmatik bence
tüm şarkıları nerdeyse seviyorum bazılarınıza düşük vermek içimden gemiyordu @GunesinOglu 25 puan yapması biraz işime geldi şimdi iyi puanlar dağıtabilirim sizlere 17 haftanın 17 sindede oy kullandım elendim 10 haftadır elendiğim halde herkesten önce kullanmaya devam ettim elendiğim halde bile bu yarışmayı yine en ciddiye alan benim 25 puanı kullanmak herkesten çok benim hakkım kimse kusura bakmasın
ohaaa be ne 10 u tarkan yalın ne yapıcak cecelide unutmayalım sılada birşeyler alıcakYine ego tavan.ss Kendini övmede @Yiğitt 'i geçtin.
Kullan tabi ama ben 10+ isterim. Sonuçta ilk sezon tam vermişsin.
ohaaa be ne 10 u tarkan yalın ne yapıcak cecelide unutmayalım sılada birşeyler alıcak
kalıkı şımarık ve zalim daha önemliler benim için sanada birşey ayarlarız dengeli bir oylama yapmaya çalısıcam aslına 30 olsaydı puanlar @GunesinOglu
hahahahah sana fena laf çaptılar vlla puanlarınla geri ödeme yap onlara sende 25 kullanmalısın sonucta 1.haftadan beridir kullanıyoruz
Melek abladan sana 1 bana 25İlk meesajı oku ilk önce.1 kişiye 1 vermek zorunda diyor 25 puan kullanacak isimler.
Bana 10 ver. Zalime 5 Şımarıka 5 Unutmadıma 4 oldu bitti.
hahahahah sana fena laf çaptılar vlla puanlarınla geri ödeme yap onlara sende 25 kullanmalısın sonucta 1.haftadan beridir kullanıyoruz
@Bully öyle diyordu bana.
Ay evet @Bully ve @mrt-06 bana öyle der sürekli, onlar diyorsa @sokak sanati da der.hahahahah sana fena laf çaptılar vlla puanlarınla geri ödeme yap onlara sende 25 kullanmalısın sonucta 1.haftadan beridir kullanıyoruz
Melek abladan sana 1 bana 25
Ay evet @Bully ve @mrt-06 bana öyle der sürekli, onlar diyorsa @sokak sanati da der.
Sende hemen intikam peşindesin.
Ben anlatırım gerekirseO 1 vermesin bana.Bu hafta nasıl puan verecek bakalım.Zaten o anlayana kadar süre biter.
Aslansın kankam.
Ben anlatırım gerekirse
1 sana kesinlikle cnm hiç kurtulusun yokkk vllaBana 1 verdirtme.Valla sen onu engelle bende benim ekibe söylüm seni kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?