MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

RİHANNA

ÇEYREK FİNAL

Bu hafta ilk sezonda benim kurtarıcım olan şarkı ile geldik. İlk sezon 2. olarak güzel final puanıda almıştım. Umarım bu seferde öyle olur dicem ama final puanı yok bu sefer. Haftayı atlatsak güzel olur.

Bir çok kişi tarafından sevildiğinin tesbitini yaptıktan sonra karar verdim. Umarım yanılmam.

Şarkı Talk that Talk albümünde yer alıyor. We Found Love ile aynı dönemde çıktı ve Billboard 200'ü katletti. İlk 2'yi kapattılar.
Muhteşem bir başarı kısaca.

Klip baya sonra geldi o sebeple 338 milyon ama daha fazlasını hakederdi bu şarkı.
Klipte çok güzel zaten. Dans ve ritim We Found Love'da olduğu gibi tavan.

İşte ilke sezon @Ahmad @Harunnn60 @Çiğdem- @ABAY_06 @xemrexxx @Billy Kane 'den tam puan aldığım ve @hayret bi şey @Yiğitt 'den tam-1 aldığım o muhteşem şarkı.

Where Have You Been;

İlk sezondan not aldıklarım dışında @Castei @turkuazz @EnveR @adımutlulukk @cevaa @BesaleT @xdragxx @cookies @GunesinOglu @mrt-06 @EFE UYSAL @OzaN @eskici Sizinde sevebileceğinize inanıyorum. 17 haftalık deneyim sonucu
@pompy reis çok etkileyici bir şarkı. Bekliyorum senide.

@ozgur2113 @tolgab @Reytinger sizlerede sormuştum hatta Tolgab 4 göz ile bekliyordu şarkımı
@Maskeli Fedai sende 17 hafta boyunca hiç alt sıralara koymadın bu haftada benzer akıbet yaşanacaktır eminim. Şarkını 4 göz ile bekliyoruz.
@-potterhead- inadını kırıp jüri olursan iyi puanını beklerim yine. Kaliteyi zirveye taşıyoruz bu haftada.

@Almila @primavera kızlar sizin gibi RiRi hayranlarınıda nu hafta jürilikte bekleriz.

@apoyta @Felon @denizz19 @batuhankaralar @soo @Tzira @Aserat @vadikızı fikrim yok sizle ilgili. Şarkıya yorum bekliyorum sadece. Güzel sürprizler yapabiliyorsunuz. Yine sürprize açığız bu hafta.

@sürgünüm @destere bu hafta oy kullanırsanız sırtım yere gelmez.
Bekliyoruz.
@S.G.A.T. bu aralar arada uğruyorsun. Oy kullanmanı diliyorum.

@Bully çok sevdiğin aklımda kalmadı ama ben her ne kadar finalde desteklemesemde Zalimi severim. Bunu bil.

Ve @Amoureux senin için yine sınırsız emeğim.
Anlamı geçen hafta ki gibi facia değil. Bence güzel.
Bekliyoruz güzel puanını.

I've been everywhere, man
Looking for someone
Some
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long

Looking for you, babe
Looking for you, babe
Searching for you, babe
Where have you been?

'Cause I never see you out
Are you hiding from me, yeah
Somewhere in the crowd?
Oh, woah.
Where have you been

All my life, all my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been

All my life?
...
Looking for someone

Love me all night long
Looking for you, babe
Looking for you, babe

Searching for you, babe

Where have you been?
'Cause I never see you out
Are you hiding from me, yeah

Somewhere in the crowd?
Oh, woah.
Where have you been
All my life, all my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been
All my life?
Where have you been
All my life?
...
Where have you been
All my life?
Where? You.
Where? You.
Where? You.
You can help me all you want, anyway, anyday
Just show me where you are tonight, oh, yeah, oh
Looking for someone
Love me all night long
Looking for you, babe
Looking for you, babe
Searching for you, babe

1 puan mı vermişim sana ben?

başarılar dilerim

Yalın'ın şarkısını finalde desteklememiştim ama şarkı güüzel her ne kadar olmasada olur kadar olmasada güzel şarkı @Bully .
Puanlama sistemini bekliyorum.

Sıla'nın sevdiğim şarkısı olduğunu söylemiştim @denizz19 .
Umarım hakkını verebilirim.

Ceceli en tutmuş şarkısı ile gelmiş ama es daha hoş gibi sanki. Es olsa tam puanımı bile alabilirdin bununlada zirvemi zorlarsın @EFE UYSAL .

@Maskeli Fedai bekliyoruz Tarkan'ı. Oynama Şıkıdım yada Dudu ile gelirsen iyi verir gibiyim. İlk 2'de olursun her zaman ki gibi. Tabi Zalim'de var emin değilim. Bakalım.

Evet ve geldik çeyrek finale.Kullanacağım şarkı Tarkan'ın gelmiş geçmiş en iyi şarkısından olan Ölürüm Sana albümünün en iyi şarkısı "Şımarık"

Şarkı yayınlanır yayınlanmaz Dünyada en çok satan 1.albüm olma özelliği taşıyor.

Ayrıca şarkının video klibi Avrupa’da MTV ve MCM gibi uluslararası müzik kanallarında yayımlandı ve CNN gibi uluslararası haber kanalları programlarında Tarkan’ın başarılarına yer verdiler."Şımarık", Tarkan'a MIDEM 1999 da altın plak kazandırırken; Ayrıca Tarkan albümü, 1999 yılında Tarkan'a Dünya Müzik Ödülleri'nde "En Çok Satan Orta Doğulu Şarkıcı" dalında ödül kazandırdı. Ödül töreninde "Şımarık"'ı söyleyen Tarkan ayakta alkışlandı.

@OzaN @Bully @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @GunesinOglu @Yiğitt @Amoureux @Harunnn60 @Tolstoyevski @turkuazz @mrt-06 @eskici @xemrexxx @DarkLeqenD @ozgur2113 @-potterhead- @Ahmad @BesaleT @cevaa @EnveR @pompy @Reytinger @Billy Kane @ABAY_06 @cookies @Castei @ xdragxx @destere @Aserat @tolgab @soo @apoyta @batuhankaralar @S.G.A.T. @hayret bi şey @*YıldırıM* @Felon @Almila @gözlemci @adımutlulukk @HachiKo @eros

başarılar dilerim

Bir zamanlar herkesin diline dolanmış güzel şarkı.
Bunu kullanmadın mı sen.