@Ahmad @Harunnn60 @-potterhead- @destere @Castei @cookies @pompy @Reytinger @yigit_00 @ABAY_06 @cevaa @OzaN @Felon @*YıldırıM* oy kullanmayan kalmasin.
@Almila nerelerdesin sen yaa.
Sevdim yani ama puanı beğenir misin bilmem.@pompy şarkımı Nasıl buldun oldukça polisiye bir şarkıdır farketmiş olman lazım gördün mü?
@ozgur2113 sen zaten bu şarkının tiryakisisin o yüzden yüksek aldığımı biliyorum
@tolgab senin de Alain delonu sevdiğini düşünüyorum
@Yiğitt senden iyi puan almayı umuyorum
@Reytinger sevdin mi şarkımı hayırsız
@Castei ve @eskici siz zaten seviyorsunuz tahmin ediyorum
@OzaN en sevdiğin sıla şarkılarından biri vereceğin puanı merak ediyorum
@BesaleT durdun durdun inşallah iyi vermişsindir
sen nereden çıktın be fıkrasına gülünmeyen reytinger.ssSevdim yani ama puanı beğenir misin bilmem.
Ben hep buralardayım reyiz.sen nereden çıktın be fıkrasına gülünmeyen reytinger.ss
İns Ceceli tam almistiroylarımı kullandım...haftanın en zor oylaması oldu..biraz yoğun olduğum için oyları ancak şimdi kullanma fırsatı buldum..oldukça zor bir oylama oldu..5 tane yarışmacı içinden düşük puan alan kızmasın..çünkü yarışmacı sayısı çok az kaldı..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.
şu ana kadar toplamda 3 defa tam puan aldın oylamamda..son iki haftadırda tam puan aldın..bu haftaki şarkında aslında tam puana adaydı..ama sadece 5 şarkı arasında oylama baya zor oldu...bu hafta çok iyi puan olmadı üzgünüm..İns Ceceli tam almistir
2den dusuk olmasindaşu ana kadar toplamda 3 defa tam puan aldım oylamamda..son iki haftadırda tam puan aldın..bu haftaki şarkında aslında tam puana adaydı..ama sadece 5 şarkı arasında oylama baya zor oldu...bu hafta çok iyi puan olmadı üzgünüm..
yok en düşük değil ama çok fazlada değil..2den dusuk olmasinda
O zaman 3 verdinyok en düşük değil ama çok fazlada değil..
puanı deşifre etmiyim ama en düşükte değil çok iyide değil..şarkın çok iyiydi aslında ama çok sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen düşük puan oylamak zorunda kaldım..çünkü çok bir haftaydıO zaman 3 verdin
Iyy pis kesin 2Sevdim yani ama puanı beğenir misin bilmem.
Puanlama sistemi tekrar değişmiş eski sisteme dönüş. @sokak sanati
Kötü oldu bu ya şarkıların hepsi iyi puanlama zor oldu düşük puan alanlar artık kusura bakmıyacak.Evet eskisi gibi oylama
Ben atar yaptim kullanmiycam.@Ahmad @Harunnn60 @-potterhead- @destere @Castei @cookies @pompy @Reytinger @yigit_00 @ABAY_06 @cevaa @OzaN @Felon @*YıldırıM* oy kullanmayan kalmasin.
Ben atar yaptim kullanmiycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?