MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

@Maskeli Fedai süper seçim ya. :D Benim efsanemdir bu şarkı mahallede kızlara az söylemezdim 5-6 yaşında. :D

@sokak sanati güzel seçim çeyrek finale yakışır bi seçim. :)

@EFE UYSAL Mustafa Ceceli'nin şarkılarında hep inişli çıkışlı puanlar verdim bu seçimi beğendim cidden puan verirken çok zorlanacağım. :)

@denizz19 şu an dinlediğim 3 şarkıdan en sönüğü bana bu şarkı geldi maalesef.
En sevdiğinTarkan şarkisidir :A eğer yarı finale çıkarsam diğer efsane ile katilacam :A

Oy kullanmayacağım çünkü kusura bakmayın ama çok saçma buldum bu yeni kuralı.

@Maskeli Fedai süper seçim ya. :D Benim efsanemdir bu şarkı mahallede kızlara az söylemezdim 5-6 yaşında. :D

@sokak sanati güzel seçim çeyrek finale yakışır bi seçim. :)

@EFE UYSAL Mustafa Ceceli'nin şarkılarında hep inişli çıkışlı puanlar verdim bu seçimi beğendim cidden puan verirken çok zorlanacağım. :)

@denizz19 şu an dinlediğim 3 şarkıdan en sönüğü bana bu şarkı geldi maalesef.
Sağlık olsun :)

@batuhankaralar Alain Delon var kullanmazsan ayıp :(

@mrt-06 Sıla'nın en sevdiğin şarkısı var bence kullanmalısın :A

@pompy şarkımı Nasıl buldun oldukça polisiye bir şarkıdır farketmiş olman lazım gördün mü?

@ozgur2113 sen zaten bu şarkının tiryakisisin o yüzden yüksek aldığımı biliyorum :D

@tolgab senin de Alain delonu sevdiğini düşünüyorum :)

@Yiğitt senden iyi puan almayı umuyorum :A

@Reytinger sevdin mi şarkımı hayırsız :D

@Castei ve @eskici siz zaten seviyorsunuz tahmin ediyorum :)

@OzaN en sevdiğin sıla şarkılarından biri vereceğin puanı merak ediyorum :D

@BesaleT durdun durdun inşallah iyi vermişsindir :F

Tedavülden kaldırılan sistemi konuşalım o zaman.:A

@destere sen gel artık.:A Çözdük senin işide. En çok sen puan vereceksin.:F
benim puanı 30 a çıkaracağına söz vermişti @güneş pervanesi, şimdide kısmış puanları ne anladık bu işten :))

Sen demedin mi Ltwyl kötü bu iyi diye.:(
yoo sen rüyamı gördün ben dedim sana hanı rihannanın kibariye şarkısı söylediği klibi koy o zaman belki yüksek puan veririm demiştim sende bula bula bunumu nuldun :)

benim puanı 30 a çıkaracağına söz vermişti @güneş pervanesi, şimdide kısmış puanları ne anladık bu işten :))

yoo sen rüyamı gördün ben dedim sana hanı rihannanın kibariye şarkısı söylediği klibi koy o zaman belki yüksek puan veririm demiştim sende bula bula bunumu nuldun :)

Asıl pervane sensin. Full dönüş.ss

@sürgünüm abi zaten final haftalarına özel kullanacak.:Z