- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
En sevdiğinTarkan şarkisidir eğer yarı finale çıkarsam diğer efsane ile katilacam@Maskeli Fedai süper seçim ya. Benim efsanemdir bu şarkı mahallede kızlara az söylemezdim 5-6 yaşında.
@sokak sanati güzel seçim çeyrek finale yakışır bi seçim.
@EFE UYSAL Mustafa Ceceli'nin şarkılarında hep inişli çıkışlı puanlar verdim bu seçimi beğendim cidden puan verirken çok zorlanacağım.
@denizz19 şu an dinlediğim 3 şarkıdan en sönüğü bana bu şarkı geldi maalesef.
evetoylama sistemi önceki oylamamı oldu..en yüksek 5 en düşük 1 bu şekildemi?
Hyr kardesim eski kural aynen devamOy kullanmayacağım çünkü kusura bakmayın ama çok saçma buldum bu yeni kuralı.
Oy kullanmayacağım çünkü kusura bakmayın ama çok saçma buldum bu yeni kuralı.
Sağlık olsun@Maskeli Fedai süper seçim ya. Benim efsanemdir bu şarkı mahallede kızlara az söylemezdim 5-6 yaşında.
@sokak sanati güzel seçim çeyrek finale yakışır bi seçim.
@EFE UYSAL Mustafa Ceceli'nin şarkılarında hep inişli çıkışlı puanlar verdim bu seçimi beğendim cidden puan verirken çok zorlanacağım.
@denizz19 şu an dinlediğim 3 şarkıdan en sönüğü bana bu şarkı geldi maalesef.
baktım pek hoş bulmadım şarkıyı
rezalet b.k gibi şarkı seçmişsin umarım elenir ))Dalga mı geçiyorsun. Sana güvenerek seçtim.
rezalet b.k gibi şarkı seçmişsin umarım elenir ))
benim puanı 30 a çıkaracağına söz vermişti @güneş pervanesi, şimdide kısmış puanları ne anladık bu işten )Tedavülden kaldırılan sistemi konuşalım o zaman.
@destere sen gel artık. Çözdük senin işide. En çok sen puan vereceksin.
yoo sen rüyamı gördün ben dedim sana hanı rihannanın kibariye şarkısı söylediği klibi koy o zaman belki yüksek puan veririm demiştim sende bula bula bunumu nuldunSen demedin mi Ltwyl kötü bu iyi diye.
benim puanı 30 a çıkaracağına söz vermişti @güneş pervanesi, şimdide kısmış puanları ne anladık bu işten )
yoo sen rüyamı gördün ben dedim sana hanı rihannanın kibariye şarkısı söylediği klibi koy o zaman belki yüksek puan veririm demiştim sende bula bula bunumu nuldun
@sürgünüm jürilik yapmaz onun favori sanatçısı yıldız tilbeydi o da elendi artık gelmez buralara )) yıldız tilbeyle aynı kuşağı temsil ediyorlar ikiside 1945 doğumlu )