MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

VE OYLAMA BAŞLIYOR!

SILA - ALAIN DELON
YALIN - ZALIM
RIHANNA - WHERE HAVE YOU BEEN
TARKAN - ŞIMARIK
MUSTAFA CECELİ - UNUTAMAM

Not : Şarkıları ilk sayfada bulabilirsiniz.

Oylama ile ilgili bilgiyi buradan alabilirsiniz :

Oylama başlamadan kimin kaç puana sahip olduğunu açıklayayım :

Not : Son beş haftada en az üç kez kullanan veya toplamda en az 12 haftada oy kullanan herkesin 25 puan hakkı var.Yarışmanın başından beri her hafta oy kullananların ise 30 puan hakkı var!

EFE UYSAL - 20
sokak sanati - 20
denizz19 - 20
Bully - 20
Maskeli Fedai - 20
Harunnn60 - 30
potterhead - 25
Yiğitt - 25
Felon - 25(Ameliyat olduğu için foruma girememişti , geçmiş olsun :( )
tolgab - 25
xdragxx - 25
Tolstoyevski - 25
ozgur2113 - 30
cookies - 20
Almila - 25
Ahmad - 25
Tzira - 30
apoyta - 15
eskici - 30
Reytinger - 30
GunesinOglu - 15
BesaleT - 15
destere - 25
berkann - 15
yatutarsa - 15
vadikızı - 30
Amoureux - 25
DarkLeqenD - 25
Castei - 30
primavera - 15
gözlemci - 15
xemrexxx - 30
pompy - 25
turkuazz - 25
Çiğdem - 30
OzaN - 30
mrt-06 - 25
EnveR - 15
adımutlulukk - 15
hayret bi şey - 20
Aserat - 15
sürgünüm - 15
batuhankaralar - 20
HachiKo - 15
ABAY-06 - 25
eros - 15
Billy Kane - 25
S.G.A.T. - 15
YıldırıM - 15
Diğerleri - 15

Oylama sistemi :

Akşam 5 şarkı paylaşılacak.O şarkıları dinledikten sonra oy vereceksiniz ama bu sefer eskisi gibi olmayacak.Mesela 25 puanınız varsa o puanları istediğiniz gibi dağıtabilirsiniz.Örneğin ;

Sıla - 10
Rihanna - 5
Yalın - 5
Tarkan - 3
Mustafa Ceceli - 2

Not : Herkese en az puan 1 vermek zorundasınız.Yani kimseye 0 veremezsiniz :)

@sokak sanati @denizz19 @Bully @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
hepsine 3 point verelim bizi uğraştırma sıralama yapması çok zor.ss

Oylama sisteminde kullanılacak olan puanlama sisteminden oldukça rahatsızım ve hiçbir şekilde iyi puan alsam dahi güvenim yok kim elenirse bayağı haksız rekabetle elenecek bu fikrimin arkasındayım. Oylarımı yarın gönderirim.

Oylama sisteminde kullanılacak olan puanlama sisteminden oldukça rahatsızım ve hiçbir şekilde iyi puan alsam dahi güvenim yok kim elenirse bayağı haksız rekabetle elenecek bu fikrimin arkasındayım. Oylarımı yarın gönderirim.
sen en azından oylama sistemi haksız demişsin ben haklı ya da haksız diyecek kadar bile anlamadım bu sistemi.ss

neyse zaten kararsız kaldım hepsine 6 verebilirim ceceli bile efe melununa rağmen güzel geliyor :A sen @Çiğdem- e iki iltifat et onda da 30 point var:A
Benim kimseye iltifat etmeme gerek yok bu puanlamaya pek itimadım yok zaten en baştan beri de sözümün arkasındayım. Kimseyi de etki altına almak gibi bir gayem olmayacak elenmek ya da kalmak umrumda değil artık zaten. :) Yarışma saçma bir hal almaya başladı zaten.

Benim kimseye iltifat etmeme gerek yok bu puanlamaya pek itimadım yok zaten en baştan beri de sözümün arkasındayım. Kimseyi de etki altına almak gibi bir gayem olmayacak elenmek ya da kalmak umrumda değil artık zaten. :) Yarışma saçma bir hal almaya başladı zaten.
ayhh bu ne ciddiyet.ss

ayhh bu ne ciddiyet.ss
Ciddiyet değil aslında ama fikirlerimizin hiçbir şekilde göz önüne alınmadığını görünce bende sinirleniyorum açıkçası. Yarışmayı sunan kişi kadar burada yarışanların da söz hakkı var. Ama dediğim gibi umudum adaletli bir oylama olmasından yana. :)

Oylama hayırlı olsun..yeni oylama sistemi heyecanlı olabilir ama puanlamayı kim nasıl paylaşacak orası bilinmiyor..şunu söylemek istiyorum ki çok Zor bir oylama olacak..5 yarışmacıda iyi..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum