MusicSurvivor 9.Hafta Sonuçları

Sağlık olsun tabii ki elenmeyi hak etmedim bence ama takdir sizin. Herkese iyi eğlenceler bundan sonrasında

Barış Manço'nun elenmesine şok oldum.
Eğlencesine oynadık zaten, çok iyi bir rakiptin.

Üzgünüm.

Tebrikler @denizz19 @xemrexxx

Barış Manço için çok üzgünüm. Finale kalabilse ve Gülpembe ile yarışsa büyük ihtimal yarışmayı kazanırdı. Can Bedenden Çıkmayınca, Kara Sevda, Kol Düğmeleri gibi şarkılar da kullanılamadı maalesef.

Bu hafta Yaz Dostum ya da Gibi Gibi seçilebilirdi Alla Beni Pulla Beni'nin yanlış şarkı olduğunu düşünüyorum, eleneceğini tahmin ediyordum açıkçası.

Barış Manço'yu tam da ölüm yıl dönümünde bir kez daha öldürdünüz yazıklar olsun. Başka bir şarkısıyla olsa belki bu kadar üzülmeyeceğim ama şu şarkının mükemmelliğine bakar mısınız...

Barış Akarsu'nun vasat coverı nasıl bu mükemmel eserden çok daha yüksek alır inanılır gibi değil...

iddialı barış manço şarkıları bana kaldı

adminden şikayetçiyim

bence de elenmeyi haketmiyordu barış manço bu şarkıyla

@-potterhead- O kadar mükemmel bir şarkıymış ki.Ben bu şarkıyı Karışık Kaset fragmanında tanıdım.İyi ki de tanımışım.

Teşekkürler beni destekleyenlere Barış Manço'ya üzüldüm gerçekten şarkı güzeldi ama oy kullanırken diğerleri de güzeldi sağlık olsun. Barış Akarsu elenmeliydi.

Bu yarışmada Şebnem Ferah'tan sonra elenmesine en çok şaşırdığım isim Barış Manço oldu. Alla Beni Pulla Beni, Barış Manço'nun en efsane şarkılarından biridir, çoğu kişinin beğenmemesine de şaşırdım ama herkesin müzik zevki farklıdır demekten başka çare yok.

Barış Manço'yu tam da ölüm yıl dönümünde bir kez daha öldürdünüz yazıklar olsun. Başka bir şarkısıyla olsa belki bu kadar üzülmeyeceğim ama şu şarkının mükemmelliğine bakar mısınız...

Barış Akarsu'nun vasat coverı nasıl bu mükemmel eserden çok daha yüksek alır inanılır gibi değil...

Teşekkür ederim. Prim yapmamak adına söylememiştim ölüm haftası olduğunu, böylesi daha acı oldu
Alla Beni Pulla Beni dünya standartlarında bir şarkı ve Barış Manço dünya standartlarının çok üstünde müzik yapan efsane bir şarkıcı. Sadece sanatçı olarak değil insan olarak da Türkiye'nin başına gelmiş en güzel şeylerden biri. Bunu da elenirken vurgulamak boynumun borcudur

Nasıl oylama olmuş böyle 😱 1. ile 7. arasında 13 puanlık fark var.

@-potterhead- bu haftaki şarkın bana göre iddiasızdı. Belki şarkının çıktığı zamanlar şuanki yaşımda olsaydım puanım tam olabilirdi ama son dönemlerde çıkan şarkılar daha çok dikkatimi çekiyor maalesef.
Daha iyi şarkıların vardı bence. Keşke daha iddialısını verseydin. Yada bu şarkıyı başlarda verseydin

Yarışmanın başında belirlediğim 1.lik adaylarından iki tanesi elendi.Barış Manço ve Şebnem Ferah'ın elendiğine hala şaşırırım. @batuhankaralar @-potterhead-

@Cengo elenen isimleerden isteyenleri jüriye al bence elenmenin bir anlamı kalmıor böyle finalde kullansın heerkes oyu

Haftaya yine güzel bir şarkıyla sizlerleyim.

Beğeneceğiniz bir şarkı olacak bence.

Bu forumun müzik zevkiyle bakkala bile gitmem, kusura bakmayın arkadaşlar.

Reyise yapılan ihanet bana yapılmıştır.