@destere @xemrexxx @serhatt alışmıştır zaten. Bu kaçıncı sosis Allah bilir artık.
Türbüşon ve Kütük'e de öğretirler artık sosis yemeyi.
@sokak sanati koruma altında, Milli Şefimiz olarak ona sosis yedirmem.
@destere @xemrexxx @serhatt alışmıştır zaten. Bu kaçıncı sosis Allah bilir artık.
Harun değil, Sertab'la @hayret bi şey ve @MayısKralı yarıştı.O zaman senin beceriksiz kankan Harun batırmıştır ortalığı
Paramız yok ayoll @sokak sanati n dan söküp sana taktık sende de emnaet duracak iyi koruTasarımı niye değişmedi?
Bu çok sıkıcı duruyor.
O da mı tutmadıHarun değil, Sertab'la @hayret bi şey ve @MayısKralı yarıştı.
@hayret bi şey çeyrek finalde, @MayısKralı da All Star'da 9. haftada elenmişti.
Gelecek sezonu 5 sene sonraya al o zaman.
@Çiğdem- yazar burada ne anlatmak istemiş? @MasacRE-@kerem İlk kez katılmasına rağmen Sertab Erener ile şampiyon oldu daha önce 2 kere katılmış ama şampiyonluğu yoktu , büyük tebrikler ve admin @bazinga 8.sezon etiketini takarsa seviniriz
Zor yoldan gelen bir ikinciliğim var, herkes yapamaz onu Sertab'la birinci olmaktan daha zor
Zor yoldan gelen bir ikinciliğim var, herkes yapamaz onu Sertab'la birinci olmaktan daha zor@Çiğdem-
Feridun Düzağaç ile taş devrinden kalma eski zaman klipleriyle finale çıkmıştı
Zor yoldan gelen bir ikinciliğim var, herkes yapamaz onu Sertab'la birinci olmaktan daha zor@Çiğdem-
Kim birinci oldu peki?Feridun Düzağaç ile taş devrinden kalma eski zaman klipleriyle finale çıkmıştı
Haa, şimdi anladım.
Türbüşon ve Kütük'e de öğretirler artık sosis yemeyi.
@sokak sanati koruma altında, Milli Şefimiz olarak ona sosis yedirmem.
Üye ismini söyle bana.
Demet Akalının hocasıHaa, şimdi anladım.
Türkçe öğretmenine Almanya'dan selamlarımı ilet.
Aynen öyle oldu, o yüzden çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?