Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.@Billy Kane
Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.@Billy Kane
Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.@Billy Kane
Ben Neşet ertaşla büyüdüğümü daha öncede dile getirmiştim sen böyle düşünmeye devam et olurmu
Yalnız neşet Ertaş ile yarışan yok forumda
Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.
Türküsü yarışıyor onu diyorum Tatlım dillim Neşet ertaş türküsüdür Selda bağcan seslendirmiş onu bile bilmiyorsun be
Kanka yarışmacıyı bilmiyor daha haksız oylama.@denizz19 'de zaten yemin etti düşük vermeye. Sonrada hakkım ile finale çıktım diyor @Tolstoyevski
Neyse tartışma yok hadi bye
Aşkım şarkını görelim artık, bakalım oyum kime gidecek?Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.@Billy Kane
Aşkım şarkını görelim artık, bakalım oyum kime gidecek?
Ben seni destekliyorum.
Daha oy kullanmadım, niye değişmesin?Sanki değişecek oyun.
Daha oy kullanmadım, niye değişmesin?
Dediğim gibi ağır bastı ben de kaliteye ödülünü verdim.Gesi'ye verdiğin 3 puanla kritik bir virajdan kurtulmamı sağladın, sana da ayrıca teşekkür ederim selam olsun Mikasa'ya acep şimdi ne yapıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?