Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.
@Billy Kane
Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.
@Billy Kane
Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.
@Billy Kane
Ben Neşet ertaşla büyüdüğümü daha öncede dile getirmiştim sen böyle düşünmeye devam et olurmu
Yalnız neşet Ertaş ile yarışan yok forumda![]()
Olayı bilmiyorum ama kimden bahsettiğini anladım galiba.![]()
Türküsü yarışıyor onu diyorum Tatlım dillim Neşet ertaş türküsüdür Selda bağcan seslendirmiş onu bile bilmiyorsun be![]()
Kanka yarışmacıyı bilmiyor daha haksız oylama.@denizz19 'de zaten yemin etti düşük vermeye. Sonrada hakkım ile finale çıktım diyor @Tolstoyevski
Neyse tartışma yok hadi bye![]()
Aşkım şarkını görelim artık, bakalım oyum kime gidecek?Yok şarkıcıyı sevip kötü puan veriyorlar.Kadın iyi olacağım diye her şeye seviyorum diyor sonra puanlarda patlıyor.
@Billy Kane
Aşkım şarkını görelim artık, bakalım oyum kime gidecek?
Ben seni destekliyorum.![]()
Daha oy kullanmadım, niye değişmesin?Sanki değişecek oyun.![]()
Daha oy kullanmadım, niye değişmesin?![]()
![]()
Dediğim gibi ağır bastı ben de kaliteye ödülünü verdim.Gesi'ye verdiğin 3 puanla kritik bir virajdan kurtulmamı sağladın, sana da ayrıca teşekkür ederim selam olsun Mikasa'ya acep şimdi ne yapıyorlardır![]()
![]()