Güyaa burada jüri üyesiyiz
Yok mu bizim avantajlarımız
Güyaa burada jüri üyesiyiz
Sizin 2 tane başkanınız var @mrt-06 @Harunnn60 onlara sığınabiliyorsunGüyaa burada jüri üyesiyizBu ne biçim bir jürilik sanki temizlik görevlisi yem edilip duruyorum
Yok mu bizim avantajlarımız
Sen diyorsun ki denize düşen yılana sarılır
Bana kimse sığınmasın ben kendi derdimdeyim zaten
Bana kimse sığınmasın ben kendi derdimdeyim zaten
Başkanımız kendi derdi ona yetiyormuşSen diyorsun ki denize düşen yılana sarılır
Dur ben de oylarımı göndereyim de @sokak sanati mutlu olsunBenim son gün hatırlatmama gerek kalmadı . Herkese Allah @sokak sanati gibi yararlı yarışmacılar nasip etsin ayoll sırf bana yardımcı olmak için çabalıyor@MasacRE- @gözlemci
Sana hatırlatmamış ki sen üstüne alınmaDur ben de oylarımı göndereyim de @sokak sanati mutlu olsun
O bana hatırlatmasına bile gerek olmadığını biliyor
Bir sen den birde @XanTi er den oy beklemiyor sanırımO bana hatırlatmasına bile gerek olmadığını biliyorNe kadar harika bir puan vereceğimden hiçbir şüphesi yoktur
Olacağım büyük ihtimal.
Etiketlemediğin sadece ben, @Tolstoyevski ve @Çiğdem- kalmış. 😱@OzaN final haftalarında sözün vardı. Oy ver başkan yoksa oscara falan katılmam.
@yatutarsa Chandelier hatrına final haftalarında oyunu bekliyorum. Az kaldı finale destek vermezsen elenirsem yazık olur efsaneye.
@Shamkhal @Ahmed hanginiz daha yüksek puan verecek merakla bekliyorum.
@serhatt kanka oy verdin mi? Son gün bugün ivedi olarak bekliyorum oyunu
@turkuazz unutma bu hafta oyunu lütfen.
@Doğu @MEnes toplamda 6 puan olacak şekilde oy dağılımı yapın aranızda. Mutlaka oy verin
@Halef sen oy vermeyi unutmazsın ama yine de bi hatırlatmak isterim.
@Billy Kane SSFK başkanı olarak tam puan verirsen çok sevinirim. Bekliyorum oyunu.
@ozmoturk bebeğim oy vermeyi unutma kaç haftadır bekliyorsun.
@Harunnn60 ilk kez tek başıma tam puan alacağımı hissediyorum senden.
@DarkLegenD oy verdin mi.Vermediysen geçen haftayı telafi etsen iyi olur
@mrt-06 sayın yapımcım sayın sunucu gibi mavi boncuk oylarından istemiyorum bilgin olsun.
Bizim haberimiz olmaması için etiket etmiyor zaten @Tolstoyevski sen rakibisiniz ben sunucu
Tamam işte o kadar çok kişiyi etiketlemiş ki sadece biz kalmışızBizim haberimiz olmaması için etiket etmiyor zaten @Tolstoyevski sen rakibisiniz ben sunucu@sokak sanati
Foruma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.@OzaN final haftalarında sözün vardı. Oy ver başkan yoksa oscara falan katılmam.
@yatutarsa Chandelier hatrına final haftalarında oyunu bekliyorum. Az kaldı finale destek vermezsen elenirsem yazık olur efsaneye.
@Shamkhal @Ahmed hanginiz daha yüksek puan verecek merakla bekliyorum.
@serhatt kanka oy verdin mi? Son gün bugün ivedi olarak bekliyorum oyunu
@turkuazz unutma bu hafta oyunu lütfen.
@Doğu @MEnes toplamda 6 puan olacak şekilde oy dağılımı yapın aranızda. Mutlaka oy verin
@Halef sen oy vermeyi unutmazsın ama yine de bi hatırlatmak isterim.
@Billy Kane SSFK başkanı olarak tam puan verirsen çok sevinirim. Bekliyorum oyunu.
@ozmoturk bebeğim oy vermeyi unutma kaç haftadır bekliyorsun.
@Harunnn60 ilk kez tek başıma tam puan alacağımı hissediyorum senden.
@DarkLegenD oy verdin mi.Vermediysen geçen haftayı telafi etsen iyi olur
@mrt-06 sayın yapımcım sayın sunucu gibi mavi boncuk oylarından istemiyorum bilgin olsun.
Benim işime geliyor aslın da o hatırlatıyor işte beni yormadanTamam işte o kadar çok kişiyi etiketlemiş ki sadece biz kalmışız
Foruma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.
Versene biForuma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?