Güyaa burada jüri üyesiyiz
Yok mu bizim avantajlarımız
Güyaa burada jüri üyesiyiz
Sizin 2 tane başkanınız var @mrt-06 @Harunnn60 onlara sığınabiliyorsunGüyaa burada jüri üyesiyizBu ne biçim bir jürilik sanki temizlik görevlisi yem edilip duruyorum
Yok mu bizim avantajlarımız![]()
Sen diyorsun ki denize düşen yılana sarılır
Bana kimse sığınmasın ben kendi derdimdeyim zaten
Bana kimse sığınmasın ben kendi derdimdeyim zaten![]()
Başkanımız kendi derdi ona yetiyormuşSen diyorsun ki denize düşen yılana sarılır![]()
![]()
Dur ben de oylarımı göndereyim de @sokak sanati mutlu olsunBenim son gün hatırlatmama gerek kalmadı . Herkese Allah @sokak sanati gibi yararlı yarışmacılar nasip etsin ayoll sırf bana yardımcı olmak için çabalıyor![]()
![]()
@MasacRE- @gözlemci
Sana hatırlatmamış ki sen üstüne alınmaDur ben de oylarımı göndereyim de @sokak sanati mutlu olsun![]()
O bana hatırlatmasına bile gerek olmadığını biliyor
Bir sen den birde @XanTi er den oy beklemiyor sanırımO bana hatırlatmasına bile gerek olmadığını biliyorNe kadar harika bir puan vereceğimden hiçbir şüphesi yoktur
![]()
Olacağım büyük ihtimal.
Etiketlemediğin sadece ben, @Tolstoyevski ve @Çiğdem- kalmış. 😱@OzaN final haftalarında sözün vardı. Oy ver başkan yoksa oscara falan katılmam.
@yatutarsa Chandelier hatrına final haftalarında oyunu bekliyorum. Az kaldı finale destek vermezsen elenirsem yazık olur efsaneye.
@Shamkhal @Ahmed hanginiz daha yüksek puan verecek merakla bekliyorum.
@serhatt kanka oy verdin mi? Son gün bugün ivedi olarak bekliyorum oyunu
@turkuazz unutma bu hafta oyunu lütfen.
@Doğu @MEnes toplamda 6 puan olacak şekilde oy dağılımı yapın aranızda. Mutlaka oy verin
@Halef sen oy vermeyi unutmazsın ama yine de bi hatırlatmak isterim.
@Billy Kane SSFK başkanı olarak tam puan verirsen çok sevinirim. Bekliyorum oyunu.
@ozmoturk bebeğim oy vermeyi unutma kaç haftadır bekliyorsun.
@Harunnn60 ilk kez tek başıma tam puan alacağımı hissediyorum senden.
@DarkLegenD oy verdin mi.Vermediysen geçen haftayı telafi etsen iyi olur
@mrt-06 sayın yapımcım sayın sunucu gibi mavi boncuk oylarından istemiyorum bilgin olsun.![]()
Bizim haberimiz olmaması için etiket etmiyor zaten @Tolstoyevski sen rakibisiniz ben sunucu
Tamam işte o kadar çok kişiyi etiketlemiş ki sadece biz kalmışızBizim haberimiz olmaması için etiket etmiyor zaten @Tolstoyevski sen rakibisiniz ben sunucu@sokak sanati
Foruma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.@OzaN final haftalarında sözün vardı. Oy ver başkan yoksa oscara falan katılmam.
@yatutarsa Chandelier hatrına final haftalarında oyunu bekliyorum. Az kaldı finale destek vermezsen elenirsem yazık olur efsaneye.
@Shamkhal @Ahmed hanginiz daha yüksek puan verecek merakla bekliyorum.
@serhatt kanka oy verdin mi? Son gün bugün ivedi olarak bekliyorum oyunu
@turkuazz unutma bu hafta oyunu lütfen.
@Doğu @MEnes toplamda 6 puan olacak şekilde oy dağılımı yapın aranızda. Mutlaka oy verin
@Halef sen oy vermeyi unutmazsın ama yine de bi hatırlatmak isterim.
@Billy Kane SSFK başkanı olarak tam puan verirsen çok sevinirim. Bekliyorum oyunu.
@ozmoturk bebeğim oy vermeyi unutma kaç haftadır bekliyorsun.
@Harunnn60 ilk kez tek başıma tam puan alacağımı hissediyorum senden.
@DarkLegenD oy verdin mi.Vermediysen geçen haftayı telafi etsen iyi olur
@mrt-06 sayın yapımcım sayın sunucu gibi mavi boncuk oylarından istemiyorum bilgin olsun.![]()
Benim işime geliyor aslın da o hatırlatıyor işte beni yormadanTamam işte o kadar çok kişiyi etiketlemiş ki sadece biz kalmışız![]()
Foruma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.![]()
Versene biForuma bile girmiyor garipim.
Gripine tam versem naparsın.![]()